Νεκρός 19χρονος Τουρκοκύπριος ποδοσφαιριστής από τον φονικό σεισμό

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία για την τουρκοκυπριακή κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Κίπρις Ποστασί», η Σεϊμά Κıοσέ και το βρέφος της έχασαν τη ζωή τους λόγω του σεισμού στην επαρχία Αντιόχειας της Τουρκίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

H Κıοσέ καταγόταν από την κατεχόμενη Επτακώμη και προηγουμένως είχε διασωθεί με το βρέφος της από τα ερείπια του κτιρίου που βρισκόταν τη στιγμή του μεγάλου σεισμού. Η άτυχη μητέρα και το βρέφος υπέκυψαν στα τραύματα τους.

Νεκρός είναι ο 19χρονος Τουρκοκύπριος ποδοσφαιριστής, Μεχμέτ Γκιουλέν. Σύμφωνα με την «Γιενί Ντουζέν» ο γεννημένος το 2004 ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του στην Αντιόχεια.

Δειτε Επισης

Αυτός αναζητείται για την κλοπή οχήματος μαζί με τις δύο ανήλικες στη Λάρνακα (pic)
Ο άνθρωπος που έζησε 40 χρόνια πάνω στο ηφαίστειο της Σαντορίνης-«Όσο ήμουν εκεί, δεν θα γινόταν έκρηξη»
Χαιρετίζει τη συζήτηση για το Νέο Σύστημα Αξιολόγησης η Ομ. Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας
Φόρτωναν κιβώτια με λαθραία τσιγάρα σε σκάφος στη Λάρνακα-Πέντε συλλήψεις, εντοπίστηκε και κοκαΐνη
Αιχμές από πατέρα θύματος των Τεμπών-«Δεν θεωρώ τυχαίο ότι εμφανίζονται τώρα τα νέα βίντεο»
Δύο σημαντικές αποφάσεις για τους αθλητές των Special Olympics-«Γι' αυτούς είναι δρόμος προς το φως»
Ολόκληρο οπλοστάσιο έκρυβε ο δράστης του διπλού φονικού στην Ελλάδα-Σφαίρες, χειροβομβίδες και εκρηκτικά
Επίθεση με μαχαίρι στην Ιρλανδία-Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες
Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Μετρό στο Μοναστηράκι-Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία
«Ως ελληνισμός οφείλουμε να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις ότι με την Τουρκία μπορεί να λειτουργήσει ο κατευνασμός»