Καρφώνει Χριστοδουλίδη και Σία το ΑΚΕΛ-«Είναι ο ορισμός της συμφεροντολογίας»

Μετωπική επίθεση κατά του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη και των κομμάτων που τον στηρίζουν, εξαπέλυσε το ΑΚΕΛ, με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των εκλογών με τις δύο πλευρές να επιχειρούν να κερδίσουν τις ψήφους των χαμένων του πρώτου γύρου, δηλαδή των ψηφοφόρων του Δημοκρατικού Συναγερμού. 

Σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμάς, κατηγορεί το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη και τα κόμματα που τον στηρίζουν ότι άλλαξαν προσωπεία. «Το επιτελείο Χριστοδουλίδη και τα κόμματα που τον στηρίζουν άλλαξαν προσωπεία. Μέχρι το περασμένο Σάββατο μιλούσαν για ενότητα με όλους. Τώρα εξαπέλυσαν τοξικότητα, καταστροφολογία και εμπάθεια ενάντια στην Αριστερά αλλά ακόμα και ενάντια σε ανθρώπους του Κέντρου και της Δεξιάς που δεν στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη», αναφέρει ο Γιώργος Κουκουμάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μηνύματα Στεφάνου στη βάση ΔΗΣΥ-«Η εκλογή Μαυρογιάννη δεν είναι επάνοδος ΑΚΕΛ»

Μάλιστα για τις ηγεσίες του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και της ΔΗΠΑ-Συνεργασίας αναφέρει πως «αγαπούσαν το ΑΚΕΛ όταν ήθελαν τις ψήφους του για την εξουσία. Τώρα, βρίζουν την Αριστερά και αγάπησαν το Συναγερμό. Αύριο προφανώς, θα ξαναλλάξουν τροπάρι. Αυτά τα ήθη είναι ο ορισμός της συμφεροντολογίας και του εκφυλισμού της πολιτικής».  

«Την ερχόμενη Κυριακή θα κριθούν και αυτά. Είτε θα εκλεγεί Πρόεδρος της Κύπρου ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης ο οποίος με ήθος, ειλικρίνεια, μετριοπάθεια και σεβασμό προς όλους παρουσιάζει το όραμα του για το μέλλον. Είτε θα βρεθεί στην εξουσία ο Νίκος Χριστοδουλίδης που ακολουθεί συμπεριφορές και συνταγές του παρελθόντος», κατέληξε ο κ. Κουκουμάς.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες 48 ώρες, τόσο ο Νίκος Χριστοδουλίδης όσο και οι ηγεσίες των κομμάτων του Ενδιάμεσου, έκαναν λόγο για πισωγύρισμα σε περίπτωση που εκλεγεί ο Αντρέας Μαυρογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ασφυκτικό φλερτ Χριστοδουλίδη σε Αβέρωφ-Προτείνει ουσιαστική συμμετοχή ΔΗΣΥ

Δειτε Επισης

Ενοχλήθηκε... και με τη λέξη «εισβολή» ο Τατάρ-«Οι Τ/κ κάλεσαν την Τουρκία για να τους προστατεύσει»
Τριμερής Υπουργική Συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ
Η πρώτη αντίδραση του Τατάρ μετά τις αποδοκιμασίες-«Για άλλη μια φορά, είδαμε τη ντροπή τους»
Πρώτη του Εθνικού Συμβουλίου με πολλά ερωτήματα στο τραπέζι
ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνοκύπριοι φοιτητές αποδοκίμασαν τον Τατάρ στο Λονδίνο
Ενοχλήθηκε με το ταξίδι του ΠτΔ στην Αθήνα ο Τατάρ-«Προσπάθησε να παραπλανήσει την διεθνή κοινότητα»
Αννίτα: Να μην εγκαταλείψουμε ποτέ τον αγώνα για τερματισμό της κατοχής
Εκδόθηκε ο 10ος τόμος του «Φακέλου της Κύπρου»
Μη αποδεκτή η σημερινή κατάσταση πραγμάτων στην Κύπρο υποστηρίζουν Ε/κ και Τ/κ κόμματα
Στην ατζέντα της Ισπανικής Προεδρίας το Κυπριακό