Συμφώνησε με Αϊτόρ για νέο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον εκπρόσωπο του Αϊτόρ στις εν Ελλάδι επαφές των δύο πλευρών και ο Ισπανός εξτρέμ θα υπογράψει μέσα στον μήνα για 2+1 χρόνια με αυξημένες απολαβές.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ο Αϊτόρ! Το προηγούμενο διάστημα ο εκπρόσωπος του παίκτη, Άλμπερτ Μποτίνες, βρέθηκε στην Αθήνα και είχε επαφές με την διοίκηση του Τριφυλλιού.

Οι ''πράσινοι'' έκαναν μία πρόταση που δεν θα μπορούσε να την αρνηθεί ο Ισπανός εξτρέμ και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για νέο συμβόλαιο 2+1 ετών.

Το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία είναι κάποιες λεπτομέρειες της νέας σύμβασης, η οποία σχεδόν θα διπλασιάσει τις αποδοχές του Ίβηρα άσου(750.000 ευρώ), ο οποίος αναμένεται να υπογράψει μέσα στον μήνα και να ''σφραγίσει'' το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, παραμένουν στο ρόστερ σχεδόν όλοι οι βασικοί παίκτες που το συμβόλαιό τους έληγε το καλοκαίρι, καθώς ο Αϊτόρ ήρθε να προστεθεί στις επιτυχημένες διαπραγματεύσεις με τον Μπαρτ Σένκεφελντ και τον Ρούμπεν Πέρεθ.

Πηγή: gazzetta 

Δειτε Επισης

Τροχαίο ατύχημα κάτω από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς-Δύο πρόσωπα στο νοσοκομείο
Συστήνεται Επιτροπή για μελέτη του πορίσματος της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ-Λαμβάνεται σειρά βελτιωτικών μέτρων
Δεν ενημερώθηκε από Αστυνομία ο Βαφεάδης για κόντρες στην Αγλαντζιά-«Δεν έχω ενημέρωση για σύστημα παρακολούθησης»
Ένοχοι επτά κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ακυρώθηκε το 2024 ο διαγωνισμός για το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης-Όσα εξηγεί ο Ιωάννου για την Πολιτική Άμυνα
Παρέλαβε τη μοτοσικλέτα για επιδιόρθωση ο άτυχος Παναγιώτης, άνηκε σε άλλο πρόσωπο-Δεν έφερε κράνος
Καταθέτει επίσημα τη δήλωση ενδιαφέροντος της για τον κανονισμό SAFE η Κύπρος
ΒΙΝΤΕΟ: Ποιος είναι ο πιστολέρο που σκόρπισε τον θάνατο σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη
Αίτημα για παγοποίηση διαδικασίας εκλογής Κύπριου Δικαστή στο ΕΔΑΔ υπέβαλαν δύο υποψήφιοι-Θέτει θέμα έλλειψης διαφάνειας ο Κληρίδης
Καταγγελία για «πίστα ταχύτητας» στην Αγλαντζιά-«Επισημάναμε τον κίνδυνο στην Αστυνομία, δεν ευθυνόταν ο Κυριάκος»