Έκαναν τσακωτό ψηφοφόρο να βγάζει φωτογραφία το ψηφοδέλτιό-Συνελήφθη και ανακρίνεται

Καταγγελία έγινε στα Γραφεία της Εφόρου της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου για περιστατικό που συνέβη στο εκλογικό κέντρο της Δρύμου και αφορά φωτογράφιση ψηφοδελτίου.

Σε δηλώσεις της η κ. Λάμπρου ανέφερε πως σύμφωνα με την καταγγελία ψηφοφόρος μετέβη στο εκλογικό κέντρο της Δρύμου, άφησε το κινητό του τηλέφωνο έξω από το εκλογικό κέντρο και είχε δεύτερο κινητό κρυμμένο πάνω του.  Ακολούθως έγινε αντιληπτός να φωτογραφίζει το ψηφοδέλτιο με το δεύτερο κινητό που κατείχε.

Έχει παρενέβη ο προεδρεύων του εκλογικού κέντρου με την Αστυνομία και αυτή την στιγμή ανακρίνεται.

Του περιστατικού, είπε η κ. Λάμπρου, επιλαμβάνεται η Αστυνομία, σημειώνοντας παράλληλα πως θεωρείται ποινικό αδίκημα η φωτογράφιση του ψηφοδελτίου αφού παραβιάζεται η μυστικότητα της ψήφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μικροπροβλήματα στις κάλπες-Ψηφοφόρος δεν ήθελε να βάλει μάσκα, μετακινήθηκε παραβάν

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο ΠΔΣ για τα περί εγγραφών εταιρειών στο Ντουμπάι από δικηγόρους-«Εκθέτουν τη Δημοκρατία»
Αναβλήθηκε η δίκη της Γερμανίδας κτηματομεσίτριας που κατηγορείται για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Χειροπέδες σε 20χρονο που προέβαινε σε άσεμνες πράξεις έξω από πανεπιστήμιο στη Λευκωσία
Πώς τοποθετείται ο ΠΔΣ για την έκθεση Ελεγκτικής-«Επείγουσα ανάγκη η σύσταση Ανεξάρτητης Υπηρεσίας Δικαστηρίων»
Μη παραδοχή απάντησαν σε όλες τις κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος
Παραδόθηκε στις φλόγες όχημα 27χρονου
Ντρίμπλαραν τα μέτρα της Αστυνομίας στον Πριέτο οι εμπρηστές, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους δράστες οι περιπολίες
Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτωσης καγκουρό έδωσε η νεκροτομή-Πιθανόν να μεγαλώσει ο κύκλος των εμπλεκόμενων
Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες