Μπηχτές Σαλιχάμιτζιτς σε Νόιερ για... προσωπικά συμφέροντα

Ο Μάνουελ Νόιερ με συνέντευξή του στο Athletic δήλωσε αντίθετος με την πρόσφατη απόφαση της διοίκηση της Μπάγερν να απομακρύνει από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων τον Τόνι Ταπάλοβιτς, και το γεγονός αυτό έφερε την αντίδραση από την πλευρά του συλλόγου.

Αυτή μάλιστα βγήκε προς τα έξω μέσα από τα χείλη του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, με τον αθλητικό διευθυντή των πρωταθλητών Γερμανίας να παραχωρεί συνέντευξη στην "Bild" και στο πλαίσιο αυτής να "βγάζει στη σέντρα" τον έμπειρο κίπερ.

"Καταλαβαίνω πως ο Μάνουελ επηρεάζεται προσωπικά. Θα περίμενα ωστόσο μία διαφορετική συμπεριφορά από εκείνον, ειδικά από τη στιγμή που είναι αρχηγός.

Η απόφαση που ήταν δύσκολη και για εμάς, δεν είχε σε καμία περίπτωση να κάνει με τον Μάνουελ. Του το εξηγήσαμε αυτό", τόνισε χαρακτηριστικά ο διοικητικός παράγοντα των Βαυρών, για να προσθέσει με νόημα:

"Θα το συζητήσουμε αυτό με τον Μάνουελ. Με τη δυσαρέσκεια που εκφράζει για την αποδέσμευση του Τάπα, δείχνει πως βάζει τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του συλλόγου.

Θα μιλήσουμε για αυτό το θέμα και θα το διευθετήσουμε εντός της ομάδας". Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Bild, οι δηλώσεις του Νόιερ θα έχουν επιτώσεις για τον παίκτη, με την Μπάγερν να σκέφτεται να του επιβάλλει πρόστιμο.

Πηγή: SPORT24.GR

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 100 φάκελοι με ελλείψεις στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών-Θα γίνει επανέλεγχος
Έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για ύποπτο πρόσωπο
Σ. Στεφάνου: Με καλή θέληση και με συγκεκριμένες θέσεις να προσέλθει στη Νέα Υόρκη η Ε/κ πλευρά
Ν. Παπαδόπουλος: Πρέπει να στηρίξουμε τον Πρόεδρο για να διεκδικεί και όχι να προτείνουμε υποχωρήσεις
Κύπρος και Γαλλία υπογράφουν αναβαθμισμένη στρατηγική εταιρική συμφωνία-Προανήγγειλε επίσκεψη Μακρόν ο Πρόεδρος
Αναμένει εισήγηση από Νομική Υπηρεσία για πολλαπλές συντάξεις ο ΠτΔ-«Η Βουλή επέλεξε κάτι διαφορετικό, απόλυτα σεβαστό»
Με εναλλακτικά σενάρια μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος-Ξεκάθαρος στόχος η επανέναρξη συνομιλίων
Πρώην αστυνομικός στην Τουρκία δολοφόνησε την φίλη του, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στο δρόμο
Μ. Παναγιώτου: Aνάγκη ευέλικτων μέτρων στήριξης των γεωργών με πρόσθετα χρηματοδοτικά εργαλεία
Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Ακακίου που έκλεισε μετά την ανατροπή οχημάτων