Βγήκε μπροστά ο Πρόδρομος και προτείνει υποψήφιο για τον Β' γύρο

Υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη, ως η μόνη συνετή επιλογή, που μπορεί να συνεχίσει την πολιτική σταθερότητα του Νίκου Αναστασιάδη, τάχθηκε ο υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος αναμένεται να θέσει την εν λόγω πρότασή του στο τραπέζι της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο υπουργός Παιδείας, μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, που ανέδειξε πρώτο το Νίκο Χριστοδουλίδη και άφησε εκτός δεύτερου γύρου τον Αβέρωφ Νεοφύτου, βγήκε μπροστά και ξεκαθάρισε πως η υποστήριξη του Νίκου Χριστοδουλίδη είναι ουσιαστικά μονόδρομος.

Όπως ανέφερε ο κ. Προδρόμου στον REPORTER «έχουμε υποψήφιο, ο οποίος ήταν για εννέα χρόνια ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Νίκου Αναστασιάδη και δεν νοείται να υποστηρίξουμε το κόμμα που μας έφερε στην χρεοκοπία».

Ο κ. Προδρόμου πρόσθεσε πως δεν υπάρχει δίλημμα ότι εκείνος που είναι πιο κοντά στις πολιτικές του Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και στα όσα το κόμμα του πρεσβεύει, είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης. «Υπό τις περιστάσεις και ανάμεσα στους δύο υποψηφίους που έχουμε και αφού πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε μία πορεία σταθερότητας στη χώρα μας, πρέπει να στηρίξουμε το Νίκο Χριστοδουλίδη».

Ο υπουργός Παιδείας, πάντως, προτίθεται να θέσει την άποψή του αυτή και στο τραπέζι της σύσκεψης, το πρωί της Δευτέρας. «Οι εκλογές είναι σε μία εβδομάδα και πρέπει να τοποθετηθούμε έγκαιρα. Ανάμεσα στις δύο επιλογές που έχουμε στο δεύτερο γύρο, δεν βλέπω να υπάρχει δίλημμα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει το Ηνωμένο Βασίλειο για έκδοση βίζας στο ψευδοκράτος
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών
Ο «προεκλογικός» των κατεχομένων, το ρίνγκ Τατάρ-Ερχιουμάν και τα τουρκογενή πλήγματα
Ο Οδυσσέας ως αναδυόμενη αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στις αδυναμίες του συστήματος
Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη για την ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν βγαίνει δημόσια η ΕΕ»
«Πρωτόκολλο» για νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία υπογράφηκε στην Άγκυρα
«Ατυχείς και διχαστικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις συμβούλου Ερντογάν για Ουστέλ ο Τατάρ
Εισηγείται η Τουρκία να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία ο Σερντάρ Ντενκτάς