Όλα έτοιμα για τις Προεδρικές Εκλογές-O REPORTER στην μεγάλη μάχη της ενημέρωσης

Όλα βαίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό και υλοποιούνται όλα τα επιμέρους σημεία ενόψει του ανοίγματος των καλπών την Κυριακή, είπε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Έφορος Εκλογών Δρ Κώστας Κωνσταντίνου. 

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το θέμα ο κ. Κωνστανίνου ανέφερε ότι έχουν δοθεί οι κάλπες στους προεδρεύοντες υπαλλήλους και τα εκλογικά κέντρα είναι έτοιμα ώστε να ξεκινήσει κανονικά το πρωί της Κυριακής η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Αναφορικά με τα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού, ο Γενικός Έφορος Εκλογών σημείωσε πως από τις 2 μ.μ. όλοι οι υπάλληλοι που θα πήγαιναν στο εξωτερικό είναι ήδη στις πόλεις στις οποίες τους έχουν ανατεθεί καθήκοντα, με τελευταία επιβεβαιωμένη αφιχθείσα πτήση αυτή προς το Παρίσι.

«Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία σε όλους τομείς μέχρι να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα», κατέληξε ο Δρ Κωνσταντίνου.

Ο REPORTER στην μεγάλη μάχη 

O REPORTER με δεκαέξι δημοσιογράφους στην μεγάλη μάχη των Προεδρικών, με ζωντανές συνδέσεις από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι την τελική καταμέτρηση, με άμεση ροή αποτελεσμάτων, ρεπορτάζ από όλα τα επιτελεία και άμεσες αναλύσεις. Εικόνα από τα κέντρα ψηφοφορίας σε όλη την Κύπρο, exit polls και πλήρη κάλυψη μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις. Οι πρώτες αντιδράσεις και όλος ο απόηχος των εκλογών από τα επιτελεία των υποψηφίων και τα κόμματα.

Με πόση διαφορά θα αναδειχθεί ο πρώτος του πρώτου γύρου των εκλογών και ποιος τελικά θα μείνει εκτός δεύτερης Κυριακής; Θα επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν φαβορί για την Προεδρία τον Νίκο Χριστοδουλίδη ή θα υπάρξουν ανατροπές; Ποιος θα είναι ο νικητής της αμφίρροπης μάχης μεταξύ Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέα Μαυρογιάννη; Θα πετύχουν τα ποσοστά που έθεσαν ως στόχο οι υποψήφιοι;

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στον REPORTER από την καρδιά των γεγονότων.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ντίνα Κλεάνθους, Μιχάλης Πολυδώρου, Γιώργος Πλουτάρχου, Μικαέλλα Λοϊζου, Πέτρος Πετρή, Γιώργος Χατζηπαναγή, Φοινιώ Σάββα, Μύρια Οδυσσέων, Στέλιος Περικλέους, Παύλος Πίττας, Νίκη Μιχαήλ, Νικόλ Κουνναφή, Μάριος Ρούσος, Μάριος Ιωάννου, Μαρία Καραΐσκου, Δόνα Καπαρτή.

Στα γραφικά: Άννα Θεοδοσίου, Άννα Μαρία Μιχαήλ, Σταύρος Λάμπρου

 

 

Δειτε Επισης

Ενημέρωσε τους ευρωπαίους για τις προσπάθειες επανέναρξης των συνομιλιών ο Κόμπος
Θα δει Μακρόν και Σολτς στις Βρυξέλλες ο Χριστοδουλίδης
Οι εννέα προτεραιότητες του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Σε κοινές παραγγελίες πυρομαχικών του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας συμμετέχει η Κύπρος
Έδωσε διαβεβαιώσεις στην Αννίτα ο ΔΚΤ-«Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τις κυπριακές τράπεζες»
Χαρτοπόλεμος Δημητρίου-ΑΚΕΛ για τη χρηματοδότηση από ρωσικό λόμπι
Επιστολή ΔΗΠΑ στον ΥΠΕΣ για προσφυγικές πολυκατοικίες-Οι εισηγήσεις Γιακουμή
Διαβεβαίωση Προέδρου στον Πρωθυπουργό του Λιβάνου για στήριξη του λαού του
Βλέπει πρώτα Ούρσουλα και μετά Σαρλ Μισέλ στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
«Η μελέτη για τις προσφυγικές κατοικίες κρύφτηκε στα συρτάρια, δεν έχει δοθεί καν στη Βουλή»