Το τελευταίο αντίο στον σμηναγό Τσιτλακίδη-Συντετριμμένη η οικογένειά του (pics)

Το τελευταίο αντίο στον στον κυβερνήτη, σμηναγό του μοιραίου Phantom, Ευστάθιο Τσιτλακίδη -που έπεσε τη Δευτέρα (30/1) ανοιχτά της Ανδραβίδας- λένε αυτή την ώρα στον Γρανίτη Δράμας συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες.

Πριν από λίγο έφτασε η σορός του και θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία. Νωρίτερα στον ναό έφτασαν συντετριμμένοι οι γονείς του σμηναγού. Σπαρακτική ήταν η εικόνα της μητέρας που έλεγε το όνομα του παιδιού της κοιτώντας τον ουρανό, ενώ ο πατέρας του μπήκε στην εκκλησία υποβασταζόμενος. Τραγική φιγούρα και η κοπέλα του που κρατούσε μια κοινή φωτογραφία τους στα χέρια της.

Οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες σε ολόκληρη την περιοχή ενώ από νωρίς το πρωί έφταναν στην εκκλησία δεκάδες στεφάνια από την οικογένεια, φίλους και την στρατιωτική ηγεσία. Η οικογένεια του 31χρονου σμηναγού αποφάσισε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να μοιράσει 1000 κουφέτα και λουλούδια σε όσους θα βρίσκονται εκεί για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους Στάθη.

Σακελλαροπούλου-Μητσοτάκης στην κηδεία του Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Στην εξόδιο ακολουθία του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, στον Γρανίτη Δράμας παρευρίσκονται σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία αποτελούμενη από τον τομεάρχη Άμυνας, Θοδωρή Δρίτσα, τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Χρήστο Χριστοδούλου και τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Θεόφιλο Ξανθόπουλο.

Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, τιμώντας τους δυο ήρωες αεροπόρους, τους απέδωσε τον ανώτατο βαθμό της ηγεσίας της Πολεμικής Αεροπορίας, ονομάζοντάς τους Αντιπτεράρχους.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Νεκρός σε τροχαίο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης
Στον ανακριτή για την τραγωδία στα Τέμπη o πρώτος σταθμάρχης
Απολογείται ο προπονητής ταε κβον ντο για τον βιασμό πέντε αθλητριών
«Θα την πάω νύφη στην εκκλησία»-Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης που σκοτώθηκε στην Ελλάδα
Αρχίζουν οι απολογίες των τριών κατηγορουμένων για την τραγωδία στα Τέμπη
BINTEO: Άνδρας πήδηξε από κτήριο σε κανάλι της Βενετίας-«Θα του έδινα πιστοποιητικό βλακείας»
«Μη μας πυροβολείτε, είμαστε παιδιά»-Κανένα ίχνος του δράστη που πυροβόλησε ανήλικους
Εξετάστηκαν μάρτυρες για την τραγωδία στα Τέμπη-Νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών
Revenge porn από μαθητές στη Ρόδο-Έστειλε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε όλο το σχολείο
Τεχνικούς συμβούλους διορίζουν οι οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη