Στις 11 Φεβρουαρίου αρχίζουν τα διαδικτυακά μαθήματα για μαθητές σε μη σχολικό χρόνο

Στις 11 Φεβρουαρίου θα αρχίσει το πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων προς μαθητές και μαθήτριες, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό τη συνεχή ενδυνάμωσή τους σε σημαντικά θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, ατομικής βελτίωσης και ψυχοπαιδαγωγικού περιεχομένου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).  

Σημειώνεται ότι τα διαδικτυακά μαθήματα θα διεξάγονται από τις 11 Φεβρουαρίου 2023 μέχρι τις 18 Μαρτίου 2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 – 13:00. Το πρώτο μάθημα με τίτλο "Τα δικαιώματα του παιδιού στο σχολικό περιβάλλον" (http://bit.ly/3wFij3l) θα διεξαχθεί στις 11 Φεβρουαρίου και θα απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου, ενώ το δεύτερο μάθημα με τίτλο "Κτίζοντας υγιείς σχέσεις: Διεκδικώντας τα όριά μας" (http://bit.ly/3HE91eg) θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου και απευθύνεται σε μαθητές Στ’ Δημοτικού, Α’ και Β’ Γυμνασίου.

Στις 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί το μάθημα "Νομικές Σπουδές - Το επάγγελμα του δικηγόρου στην πράξη. Κράτος Δικαίου και διαδικασία απονομής Δικαιοσύνης" (http://bit.ly/40oqEpQ) που απευθύνεται σε μαθητές Α΄ Λυκείου και στις 11 Μαρτίου το μάθημα "Η Βιοποικιλότητα της Κύπρου και η σημασία της διατήρησης και της προστασίας της" (http://bit.ly/40fMifG) που απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου. Τέλος, στις 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί το μάθημα "Κίνδυνοι διαδικτυακού εθισμού στην εφηβεία και μέτρα θωράκισης" (http://bit.ly/3RfjXSG) που απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου/ΤΕΣΕΚ.

Δειτε Επισης

Επιχείρηση απομάκρυνσης πέραν των 500 Αυστραλών από τον Λίβανο δια μέσου της Κύπρου
Δεν λέει να φθινοπωριάσει-Σταθερά στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Έφτασαν ακόμη 38 Κύπριοι από τη Βυρητό-Καλύφθηκε από τη ΚΔ το κόστος μετάβασης
Στα μαχαίρια και πάλι συντεχνίες και ΟΚΥπΥ-Κρίση χωρίς τέλος η υπογραφή της συλλογικής σύμβασης
Το μήνυμα Θεοδοσίου για τις νέες αρμοδιότητές της-«Σκοπός μας να εγκύψουμε στα θέματα ευημερίας ζώων»
Μ. Παναγιώτου: Η κυβέρνηση επιδιώκει να προσδώσει νέα δυναμική στους αγρότες
Στην κυκλοφορία δρόμος στο Τσέρι, ανακοίνωσαν τα Δημόσια Έργα με άλλα έργα σε δρόμους
Δεν αποδέχονται ως έχει το προσχέδιο συλλογικής σύμβασης εργασίας ΟΚΥπΥ οι συντεχνίες
Διαψεύδει τα περί απόρριψης της πρότασής του από συντεχνίες ο ΟΚΥπΥ
Θέμα για την παραγωγή χαλλουμιού στα κατεχόμενα θέτουν οι αγελαδοτρόφοι στην ΕΕ