Έσυρε Τουρκοκύπριο στο «δικαστήριο» ο Τατάρ επειδή τον αποκάλεσε τρελό στο facebook

Ενώπιον «δικαστηρίου» οδηγήθηκε ο Τουρκοκύπριος Ι.Β, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook αποκάλεσε τρελό τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ. «Αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός. Πρέπει να φορέσει ζουρλομανδύα και να κρατηθεί μακριά από τους ανθρώπους», έγραψε.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, σε δημοσίευμα στον τ/κ Τύπο αναφέρεται ότι το «δικαστήριο» αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος μέχρι τη «δίκη».

Η ανάρτηση είχε γίνει στις 2 Ιουνίου 2022 και η «αστυνομία» συνέλαβε το εν λόγω άτομο κατά την είσοδό του στα κατεχόμενα από το παράνομο αεροδρόμιο στην Τύμπου στις 26 Φεβρουαρίου 2023.

Το «δικαστήριο» απαγόρευσε την έξοδο του Ι.Β στο εξωτερικό και διέταξε να εμφανίζεται μία φορά την βδομάδα σε «αστυνομικό σταθμό», καθώς και να υπογράψει ο ίδιος εγγύηση 5,000 ΤΛ και ένας «πολίτης της τδβκ» εγγύηση 100,000 ΤΛ.


Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Προβλήματα και πάλι με το λογισμικό του ΓεΣΥ-Ταλαιπωρία για παρόχους και ασθενείς
Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας-Μεμονωμένες βροχές στο μενού του καιρού
Διιστάμενες απόψεις εκπαιδευτικών για την κατάργηση καταλόγου διοριστέων-Ανάγκη για αλλαγή νομοθεσίας
Ενισχύει την φαρέτρα των εργαζομένων έναντι ατυχημάτων η Βουλή-Η πρόταση για επαρκή εκπαίδευση
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν ένα εκατομμύριο ευρώ
Επανέρχεται η κανονικότητα στις πτήσεις από την Κύπρο προς το Ισραήλ
Καταγγελία εγκλωβισμένου κατά ΤΟΜ-Δεν του επέτρεψαν να περάσει από το οδόφραγμα λόγω ελαστικών
Ακυρώθηκαν πτήσεις Κύπρου-Τελ Αβίβ λόγω της πυραυλικής επίθεσης στο Ισραήλ
Χωρίς ρεύμα διάφορες περιοχές στη Λεμεσό λόγω κακοκαιρίας-Επί ποδός η ΑΗΚ
Έλλειψη στήριξης και υποδομών καταγγέλουν οι επαγγελματίες ψαράδες στην Πάφο