Μαχαίρωσε τον σκύλο του γείτονά του επειδή επιτέθηκε στον δικό του-Συνελήφθη 53χρονος

Χειροπέδες σε ένα 53χρονο, πέρασε το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας η Αστυνομία στην Πάφο, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι στο σκύλο του γείτονά του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την περασμένη Κυριακή έγινε καταγγελία από 30χρονο, κάτοικο της Πάφου ότι ο γείτονάς του, 53 ετών, μαχαίρωσε τον σκύλο του, επειδή όπως προφασίζεται ο σκύλος επιτέθηκε στον δικό του.

Ο 30χρονος μετέφερε τον τραυματισμένο σκύλο του σε κτηνιατρική κλινική για περίθαλψη, όπου του παρασχέθηκαν τα απαραίτητα και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο. Ωστόσο, ο σκύλος τελικά κατέληξε την Καθαρά Δευτέρα.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 53χρονο, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στο σκύλο, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, καθώς δεν είναι βέβαιο αν ο θάνατος του σκύλου προήλθε από την επίθεση.

Δειτε Επισης

Μέσω Ελλάδας έφθασαν στην Κύπρο τα 18 κιλά κάνναβης-Είχαν δηλωθεί ως... ανδρικά παντελόνια
Έρευνα και για σεξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών της 32χρονης Κύπριας-Οι ζωγραφιές στο σώμα τους ήγειραν υποψίες
Πήγε να παραλάβει δέμα από το εξωτερικό με 18 κιλά κάνναβη με άλλο όνομα και κατέληξε με χειροπέδες (pics)
Στο κελί για εννέα χρόνια 27χρονη που έφτασε Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης
Αναζητούνται 56 πρόσωπα για την επίθεση στο οίκημα της Ομόνοιας-«Ιδιοκτήτες οχημάτων οι συλληφθέντες»
Αποκαλύψεων συνέχεια για την 32χρονη Κύπρια στη Λάρισα-Αναζητείται 50χρονος που επισκεπτόταν το σπίτι της
Απαντά στην Ελεγκτική το Τμήμα Δασών-«Με υπευθυνότητα εφαρμόζεται η νομοθεσία»
Τους ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή από χρηματοκιβώτιο μηχανουργείου στη Λευκωσία (pics)
Έσβησε στην άσφαλτο η οδηγός που συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λακατάμια-Συνελήφθη 27χρονος
Αφαιρέθηκε γονική μέριμνα για παιδί στην Κύπρο που νοσηλεύτηκε με ασιτία από την 32χρονη στη Λάρισα