Πετούσαν στον αυτοκινητόδρομο και τους τσάκωσε η Αστυνομία

Η Αστυνομία τελεί τη Δευτέρα σε πλήρη κινητοποίηση, με αυξημένη παρουσία στο οδικό δίκτυο και μεταξύ άλλων διενεργεί ελέγχους για πρόληψη των παραβάσεων τροχαίας, με στόχο την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων, τη ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και τη διευκόλυνση του κοινού στις διακινήσεις του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας οι τροχονομικοί έλεγχοι που έγιναν το τελευταίο 24ωρο από τα μέλη της Αστυνομίας, είχαν ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων και στην ανακοπή αριθμού οδηγών που εντοπίστηκαν να διαπράττουν σοβαρές παραβάσεις τροχαίας, θέτοντας ενδεχομένως σε κίνδυνο τόσο άλλους χρήστες του οδικού δικτύου, όσο και τον εαυτό τους.

Ενδεικτικά η Αστυνομία αναφέρεται σε δύο περιπτώσεις οδηγών, ηλικίας 24 και 22 ετών, που φέρονται να εντοπίστηκαν να οδηγούν με ταχύτητα 174 χιλιομέτρων, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, γύρω στις 9.00 το πρωί την Κυριακή, και με ταχύτητα 184 χιλιομέτρων, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Κοφίνου, γύρω στις 11.20 το βράδυ της Κυριακής.

Ο 22χρονος οδηγός, ο οποίος ανακόπηκε το βράδυ της Κυριακής, υποβλήθηκε και σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, με θετικό προκαταρτικό αποτέλεσμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χειροπέδες και σε 32χρονο για τη ρίψη μολότοφ στην οικία 70χρονου
Στη δημοσιότητα το podcast του Φειδία με τον Τατάρ-«Πιστεύω ότι ήταν μια ορθή πράξη, έκανα το σωστό»
Sms και ηχητικά οδήγησαν στην σύλληψη δεσμοφύλακα για βαρυποινίτη-«Κάτι εν να κάνουν πόψε, πες του να προσέχει»
Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)
Πυρά σε Αγγελίδη και από Παπαδόπουλο-«Όλοι είπαν πως πρέπει να διωχθεί ο ύποπτος, ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο Αγγελίδης»
Διάττοντες αστέρες τα μικρά μη κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά πρόλαβε να τους βρει λάθη η Ελεγκτική
Απαντά στην κριτική για την στάση της για Αγγελιδη η Κυβέρνηση-Δείχνει ξανά τη Βουλή για θωράκιση εξουσιών
Αισιόδοξη για την πενταμερή η Ολγκίν-«Σημειώθηκε πρόοδος σε ορισμένα από τα έξι σημεία»
Καλεί την Αννίτα να συνταχθεί με αυτούς που ζητούν παραίτηση Αγγελίδη το Άλμα-«Ας παραδεχθεί τις ευθύνες του κόμματός της»
Φουλάρει μηχανές ενόψει βουλευτικών το ΕΛΑΜ-Κλείδωσε άλλο ένα πρώην μέλος του ΔΗΣΥ στο ψηφοδέλτιο