Οικονομικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα στον Κοτσιάτη-Με μαχαίρια και σπαθί επιτέθηκαν στα αδέλφια

Οικονομικές διαφορές φαίνεται να ήταν η αφορμή πίσω από τον καυγά, που κατέληξε σε μαχαιρώματα και που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο Ελληνοκύπριων αδελφών, το απόγευμα της Κυριακής, σε οικία στην περιοχή Κοστιάτη, της επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα άρχισαν γύρω στις 17:00, όταν δύο πρόσωπα, επίσης Ελληνοκύπριοι, κτύπησαν την πόρτα της οικίας και αφού εισήλθαν, άρχισαν να κτυπούν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε καλέσει στο σημείο τον αδελφό του για ενισχύσεις.

Ακολούθως τα δύο πρόσωπα, που είχαν εισέλθει στην οικία, άρπαξαν μεγάλο μαχαίρι και σπαθί, από την συλλογή μαχαιριών του ιδιοκτήτη και κατάφεραν να μαχαιρώσουν τον ένα εκ των δύο αδελφών στα χέρια και τον δεύτερο στην πλάτη.

Αμέσως στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τα δύο αδέλφια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του ενός να κρίνεται ως σοβαρή.

Μέλη της Δύναμης, που έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν την σκηνή και διενεργούν εξετάσεις για εντοπισμό των δύο δραστών.

Δειτε Επισης

Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»
Επαναξιολογούν τα εξώδικα σε πολίτες που μετέβησαν στην φονική πυρκαγιά, πάνε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα διαγραφούν
Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά στο υποστατικό της-Συνελήφθη 29χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που C-130 ρίχνει επιβραδυντικό υγρό στο Όμοδος
Έστειλαν σε εκδήλωση στην... Αυστραλία τον υπεύθυνο συντονιστή των πυρκαγιών, εν μέσω κρίσιμης αντιπυρικής περιόδου
Νεκρός σκύλος στη Λάρνακα, έφερε εγκαύματα στο σώμα του-Βρέθηκε κοντά σε καμένη ξηρή βλάστηση
Πάνω από 100 κούτες τσιγάρα κατασχέθηκαν σε υποστατικό στη Λάρνακα-Πρόστιμα σε δύο πρόσωπα
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»