Η FIBA απολογήθηκε στον Ουεμπανιάμα για την ανάρτηση fake συνέντευξης

Αναστάτωση προκλήθηκε από την ανάρτηση συνέντευξης του Βίκτορ Ουεμπανιάμα στο site της FIBA, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να απολογείται στον νεαρό Γάλλο.

Όλα ξεκίνησαν από ένα στόρι του Ουεμπανιάμα, που ανέφερε ότι πριν από τέσσερις ημέρες η FIBA ανάρτησε μια υποτιθέμενη συνέντευξή του, με τον νεαρό Γάλλο να εκφράζει τον εκνευρισμό του.

Λίγες ώρες αργότερα μετά την ανάρτηση του Ουεμπανιάμα, η FIBA τοποθετήθηκε με επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας απολογήθηκε στον Γάλλο για το... ατόπημά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIBA:

«Ένα άρθρο που παρουσίαζε μια υποτιθέμενη συνέντευξη του Βίκτορ Ουεμπανιάμα, αναρτήθηκε πρόσφατα στο site της FIBA.

Μετά από αμφιβολίες που εκφράστηκαν από την πλευρά του παίκτη αναφορικά με την συνέντευξη, η οποία δόθηκε στην FIBA από έναν μακροχρόνιο συνεργάτη από την Γαλλία, η αυθεντικότητα της συνέντευξης δεν επιβεβαιώθηκε.

Η FIBA χωρίς καμία καθυστέρηση αφαίρεσε το άρθρο και όλα τα σχετικά ποσταρίσματα στα Social Media και τερμάτισε άμεσα την συνεργασία της με τον ανεξάρτητο ρεπόρτερ.

Η FIBA απολογήθηκε στον Ουεμπανιάμα και την Εθνική Γαλλίας και τους εύχεται καλή επιτυχία στα επερχόμενα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Δειτε Επισης

Διεθνής Διάκριση για τη Στέλλα Κυριακίδου-Τιμήθηκε με το Βραβείο "Yvonne 2025" για το Συνολικό της Έργο στην Ογκολογία
Ομάδα ληστών επιτέθηκε και λήστεψε δύο πρόσωπα στη Λάρνακα
Επιστράτευσαν γυναίκες που έκαναν παράνομους εράνους σε όλη την Κύπρο-Δρούσαν εδώ και τρία χρόνια
Τρομοκρατική επίθεση σε διαδήλωση υπέρ των ομήρων στη Γάζα στο Κολοράντο-Έξι τραυματίες (pics)
Νέα απάτη με δήθεν εταιρεία καυσίμων, απέσπασαν 8.5000 χιλιάδες από 45χρονο-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Σκύλοι δάγκωσαν δύο μικρά παιδιά και 25χρονη-Χειροπέδες στους ιδιοκτήτες τους
Προβληματισμένοι οι γονείς για τα μαθήματα σε λυόμενες στα νηπιαγωγεία-Ο προγραμματισμός ΥΠΑΝ
Στο «εδώλιο» της Ερευνητικής για ΤΑΚΑΤΑ η Αστυνομία-Ομοφωνία τριών υπουργών για μη ενημέρωση του Συμβουλίου
Ο φόβος για αλλαγή, η επιμονή για παραμονή της υφιστάμενης κατάστασης και στο βάθος κρυμμένη η παιδεία
Οι δαπάνες ανά νοικοκυριό και οι διαφορές ανάμεσα στις περιοχές-Μεγάλο ποσοστό του μισθού φεύγει για στέγαση