Συννεφιές και βροχές στο μενού του καιρού-Στους 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 31 εκατοστά.

Σήμερα, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά, η οποία το μεσημέρι και το απόγευμα δυνατό να δώσει μεμονωμένη ελαφρά βροχή, στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν κατά τόπους μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία, στις περισσότερες περιοχές, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν κατά τόπους μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία, στις περισσότερες περιοχές, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο,  παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν κατά τόπους μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία, στις περισσότερες περιοχές, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 6,6 εκ. ευρώ
Αυτές είναι οι σημαντικότερες βάσεις των ΗΠΑ που θα μπορούσαν να βρεθούν στο στόχαστρο του Ιράν
Εξελίξεις στην υπόθεση του τέως Μητροπολίτη Πάφου-Κατέθεσε Ομολογία Πίστεως στην Ιερά Σύνοδο
Αυτό είναι το «μυστικό» πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ-Πόσο μεγάλο είναι το πυρηνικό οπλοστάσιο
Σε στάση εργασίας τη Δευτέρα οι Συντεχνίες Διοικητικού Προσωπικού του ΤΕΠΑΚ
Τι σημαίνει το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ, πώς επηρεάζει το εμπόριο-Παγκόσμια ανησυχία
ΒΙΝΤΕΟ: Μικρό πλοίο πλησίασε το φλεγόμενο σκάφος και κατέσβησε την πυρκαγιά
Θλίψη στην ιατρική κοινότητα... Έφυγε από τη ζωή ο δρ. Άλκης Πιερίδης σε ηλικία 81 ετών
«Ισοπεδώσαμε το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν»-Πώς οι ΗΠΑ «έπιασαν στον ύπνο» την Τεχεράνη
Α. Μιχαηλίδου: Στόχος μας η διασφάλιση της ποιότητας παρεχόμενης εκπαίδευσης