Καθάρισε και την Κάντιθ και πάει… τρένο για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα

Δεν σταματά πουθενά το... τρένο της Μπαρτσελόνα!  

Οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις, επικρατώντας άνετα 2-0 της Κάντιθ στο «Καμπ Νου», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της La Liga.

Τρίποντο με το οποίο η ομάδα του Τσάβι διεύρυνε το νικηφόρο σερί της στα έξι ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος, διατηρώντας παράλληλα το +8 από τη δεύτερη, Ρεάλ Μαδρίτης.

Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο, καθώς στο 43’ ο Τόρες άδειασε τη... μισή τους άμυνα και σέντραρε, με τον Λεβαντόφσκι να μην καταφέρνει να σκοράρει αλλά τον Σέρτζι Ρομπέρτο να παίρνει το ριμπάουντ ανοίγοντας το σκορ.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Πολωνός βρήκε δίχτυα με ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής, καθαρίζοντας σε έναν βαθμό το ματς.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-0, όμως η προσπάθεια του Λεβαντόφσκι στο 57' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα, η Κάντιθ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μάρτι, το γκολ ωστόσο ακυρώθηκε καθώς υπήρξε φάουλ.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Φόρτωσε τρία βαν με λαθραία τσιγάρα 44χρονος και την πλήρωσε ακριβά με 77 χιλιάδες (pics)
Το Ισραήλ βομβαρδίζει θέσεις του συριακού στρατού-Eκατοντάδες οι νεκροί από τις συγκρούσεις με τους Δρούζους
Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή 530 ευρώ από κατοικία-Επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς
Άκουσε τα αιτήματα των τυφλών ο ΟΚΥπΥ αλλά τα κενά για τα άτομα με αναπηρία παραμένουν κραυγαλέα
Στο κάδρο της ποινικής έρευνας για ΤΑΚΑΤΑ πέραν των 15 προσώπων, δύο ψηλά στη λίστα-Δεν αποκλείεται ανατροπή δεδομένων
Το μπαλάκι στο Υπουργικό για διαθεσιμότητα Νικολαΐδη, ζήτημα με Αναστασιάδου και Μιχαήλ-Προεκτάσεις για τους τρεις αξιωματούχους
Οι ευθύνες μέσω τρίτων σε πρώην Αρχηγούς Αστυνομίας και η χαμένη αλυσίδα των τροχαίων με αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ
Αντίστροφη μέτρηση για την πολυμερή ανάμεσα στα εμπόδια που θέτει η τουρκική πλευρά
Ενημερώθηκε για επακαταχώρηση η Ν.Τ, τελικά διατάχθηκε περαιτέρω διερεύνηση-Ζήτησε εξαίρεση Αγγελίδη, θιγμένη από τις δηλώσεις
Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)