Η βάση του ΔΗΣΥ έβαλε στο τραπέζι τον Φουρλά για την ηγετική πυραμίδα του κόμματος

Οι διεργασίες για ανάδειξη νέου προέδρου στον Δημοκρατικό Συναγερμό έχουν εισέλθει στην τελική ευθεία, με το ψηφοδέλτιο να διαμορφώνεται και τους τρεις διεκδικητές, Αβέρωφ Νεοφύτου, Χάρη Γεωργιάδη και Δημήτρη Δημητρίου να βρίσκονται σε θέση μάχης.

Ωστόσο, πληροφορίες του REPORTER, αναφέρουν ότι σε πηγαδάκια μεταξύ ψηφοφόρων και στελεχών του ΔΗΣΥ συζητιόταν έντονα και το όνομα του Ευρωβουλεύτη Λουκά Φουρλά, ο οποίος ως γνωστό το 2019 ήταν πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, αγγίζοντας τις 44 χιλιάδες ψήφους.

Όπως σημείωναν οι ίδιες πηγές, η στάση του κ. Φουρλά να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου, τον πρώτο γύρο, ενώ τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών δεν δημοσιοποίησε την προτίμηση του, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα.

Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι ο Λουκάς Φουρλάς θα μπορούσε να αποτελέσει το συναινετικό και ενωτικό στοιχείο μεταξύ της βάσης του κόμματος, της ηγεσίας αλλά και όσων έχουν αποστασιοποιηθεί για διάφορους λόγους.

Μετά τις πληροφορίες που έφθασαν κοντά μας, επικοινωνήσαμε με τον Ευρωβουλευτή, ο οποίος ευγενικά μας ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει κανένα αξίωμα στην ηγετική πυραμίδα του κόμματος, παραμένοντας προσηλωμένος στο έργο που έχει να επιτελέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο απαιτεί, όπως είπε, το σύνολο του χρόνου του. 

 

Δειτε Επισης

Είναι πολλά τα λεφτά, τα ευλογημένα του Θεού…
Αναπαράσταση του... καφενέ για θανατηφόρο
Οι επικρίσεις για την γυναικοκτονία, η σύλληψη του μοναχού και οι συγκυρίες
Οι Παγκύπριες εν μέσω καύσωνα και το πείραμα της Βουλής που δεν έγινε
Το… πελλοκοπελλούι με το κοντοπαντέλονο που το Μένοικο που έκανε «ΠΑΜ»
Στον Καρογιάν ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη… Τιμής ένεκεν
Τα αλληλοlikes Κωνσταντίνου και Ελένης και τα στοιχήματα για καβγάδες και κρασί στις Βρυξέλλες
Εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Σταθμού Πισσουρίου από τον ΠτΔ και η παραβίαση Δικαστικών αποφάσεων
Ο Νίκος, ο Φειδίας, ο Αβέρωφ και η ιστορία του Χριστόφορου
Κωμικοτραγικά γεγονότα στα Δικαστήρια εν έτη 2024-Ολόκληρος αγώνας για βρεθεί Projector ή υπολογιστές