Η βάση του ΔΗΣΥ έβαλε στο τραπέζι τον Φουρλά για την ηγετική πυραμίδα του κόμματος

Οι διεργασίες για ανάδειξη νέου προέδρου στον Δημοκρατικό Συναγερμό έχουν εισέλθει στην τελική ευθεία, με το ψηφοδέλτιο να διαμορφώνεται και τους τρεις διεκδικητές, Αβέρωφ Νεοφύτου, Χάρη Γεωργιάδη και Δημήτρη Δημητρίου να βρίσκονται σε θέση μάχης.

Ωστόσο, πληροφορίες του REPORTER, αναφέρουν ότι σε πηγαδάκια μεταξύ ψηφοφόρων και στελεχών του ΔΗΣΥ συζητιόταν έντονα και το όνομα του Ευρωβουλεύτη Λουκά Φουρλά, ο οποίος ως γνωστό το 2019 ήταν πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, αγγίζοντας τις 44 χιλιάδες ψήφους.

Όπως σημείωναν οι ίδιες πηγές, η στάση του κ. Φουρλά να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου, τον πρώτο γύρο, ενώ τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών δεν δημοσιοποίησε την προτίμηση του, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα.

Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι ο Λουκάς Φουρλάς θα μπορούσε να αποτελέσει το συναινετικό και ενωτικό στοιχείο μεταξύ της βάσης του κόμματος, της ηγεσίας αλλά και όσων έχουν αποστασιοποιηθεί για διάφορους λόγους.

Μετά τις πληροφορίες που έφθασαν κοντά μας, επικοινωνήσαμε με τον Ευρωβουλευτή, ο οποίος ευγενικά μας ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει κανένα αξίωμα στην ηγετική πυραμίδα του κόμματος, παραμένοντας προσηλωμένος στο έργο που έχει να επιτελέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο απαιτεί, όπως είπε, το σύνολο του χρόνου του. 

 

Δειτε Επισης

Σύμπτωση; Η κάρτα φιλάθλου «λειτούργησε» 24 ώρες μετά την κριτική
Γιατί δεν δίνεται οπτικό υλικό στη δημοσιότητα για το θανατηφόρο του 2012;
Ξεπέρασε κάθε όριο ο Θεμιστοκλέους-Το προσβλητικό σχόλιο κατά Ατταλίδου
Μονοπώλησε το κρυμμένο τασάκι...
Βούιξε η Αστυνομία για ερωτικές περιπτύξεις μελών εν ώρα καθήκοντος…
H συγκάλυψη διαφθοράς, συνιστά διαφθορά!
Μα πού ήταν οι 1000 και πλέον κρατούμενοι κατά την επίσκεψη της Προκοπίου;
ΒΙΝΤΕΟ: Εμφάνιση έκπληξη του Χατζηγιάννη στα γενέθλια του Νικόλα Παπαδόπουλου
Ξέσπασμα Σενέκη κατά Ατταλίδου-«Φαρμακερά βέλη στην τουρκική φαρέτρα»
Πολιτικό Γραφείο στη Λευκωσία ετοιμάζει ο Νίκος Αναστασιάδης