Σχεδόν 100 καταγγελίες από τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης στην Πάφο

Σε 94 εξώδικες τροχαίες καταγγελίες προχώρησαν τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου τον Ιανουάριο του 2023.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, τον Ιανουάριο στα πλαίσια της δραστηριότητάς τους τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης επαρχίας Πάφου προχώρησαν σε 94 εξώδικες τροχαίες καταγγελίες, πρόσφεραν σε 11 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό, διεκπεραίωσαν καθήκοντα λήψης μέτρων ασφαλείας κατά την διάρκεια 5 εκδηλώσεων και παρείχαν σε 8 περιπτώσεις βοήθεια σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της ΑΔΕ Πάφου.

Επίσης διενήργησαν συνολικά 12 ανακοπές και ελέγχους ύποπτων οχημάτων και προσώπων, ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη σπάσιμων γυαλιών αυτοκινήτων και κλοπών απ΄αυτά, παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλειας της περιουσίας τους, και έδωσαν συμβουλές σε ντόπιους και τουρίστες όπου έπρεπε.

Τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου προχώρησαν κατά τον Ιανουάριο του 2023 στην αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής Γεροσκήπου και Χλώρακας, στην αστυνόμευση ποδοσφαιρικών αγώνων, στον έλεγχο παραλιών σε συνεργασία με τους κατά τόπους ναυαγοσώστες, στην ανταπόκριση επεισοδίων στο Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας Πάφου και άλλα.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η Ποδηλατική Αστυνόμευση λειτούργησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2017 και σήμερα δραστηριοποιείται σε όλες τις παράλιες πόλεις της Κύπρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Στο Μακάρειο για νοσηλεία ο δωδεκάχρονος που παρασύρθηκε στη Λεμεσό
Ανησυχεί ο Σύνδεσμος Προστασίας Πληροφοριών για τον χειρισμό των κυβερνοεπιθέσεων
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία
Κακόβουλα τέθηκε η πυρκαγιά σε όχημα στην Αραδίππου-Διερευνώνται οι ισχυρισμοί
Στο νοσοκομείο δωδεκάχρονο παιδί που παρασύρθηκε ενώ διασταύρωνε
Αντιδράσεις αστυνομικών για την επανασύσταση Ουλαμού Λαθροθηρίας-«Έχουμε πρόβλημα με τις παράγκες»
Συμβουλές ΕΤΕΚ για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις-Οι κωδικοί, τα αρχεία και τα αντίγραφα
Διαμαρτυρία του Κυπροκουρδικού Συνδέσμου-Καταγγέλλει υιοθέτηση της τουρκικής ρητορικής
Κουκουλοφόροι παρενόχλησαν το λεωφορείο της Πέγειας
Εικόνες από τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στην κατοχή της 33χρονης στο αεροδρόμιο