Δίωξη και από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σε Ιγκλέσιας

Δίωξη σε βάρος του Ματίας Ιγκλέσιας άσκησε ο Νικόλαος Μαργαρίτης.

Μετά την πειθαρχική επιτροπή της Super League, που τον κάλεσε σε απολογία λόγω της συμπεριφοράς του μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός μπήκε στο στόχαστρο και του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε η παρακάτω δίωξη.

Σε βάρος του IGLESIAS MATIAS WALTER, ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, διότι την 30-1-2023 στην Τρίπολη όπου διεξήχθη στο γήπεδο “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ” ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, ο IGLESIAS MATIAS WALTER ως ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε θεατές του αγώνα.

Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.β,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.»

Δειτε Επισης

Ομολόγησε τις δολοφονίες βρεφών η Μουρτζούκου-«Όταν τσακωνόμουν με τη μάνα μου, ήθελα να κάνω κακό»
Συνελήφθη αστυνομικός για επίθεση, απειλές και παρενοχλητική παρακολούθηση
Κατασχέθηκαν πάνω από 1.000 «μαϊμού» Labubu-Εντοπίστηκαν σε οκτώ καταστήματα
Μαχαιρωμένο σε πολυθρόνα εντοπίστηκε το θύμα του φονικού-Στο διπλανό δωμάτιο η μητέρα του πατροκτόνου
Νέα απάτη μέσω SMS με δήθεν επιστροφή φόρου-Συστάσεις από την Αστυνομία (pic)
Στο επίκεντρο της συνάντησης Τραμπ με Νετανιάχου η εκεχειρία στη Γάζα και η απελευθέρωση ομήρων
Οργή στο Βέλγιο για οδηγό που σκότωσε το σκυλί του σέρνοντάς το για χιλιόμετρα-Βρήκαν το σπίτι του και το έκαψαν
Εκατοντάδες τραυματίες από τη φωτιά στη Μασσαλία-Φόβοι ότι ο Μιστράλ θα τη θέσει ξανά εκτός ελέγχου
Αποκαλύψεις για Μουρτζούκου-Σοκάρουν οι ομοιότητες με Πισπιρίγκου, επιχείρησε να σκοτώσει το μωρό της 4 φορές
Τουλάχιστον 161 αγνοούμενοι και 110 νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Τέξας