Γιανέφσκι: Κερδίσαμε την πρωτοπόρο, κάναμε το καλύτερο ημίχρονο

Χαρούμενος ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, για τη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ.

Όπως είπε στη διάσκεψη Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ είπε «συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κερδίσαμε την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Κάναμε το καλύτερο ημίχρονο των τελευταίων τεσσάρων μηνών, με πολλή δύναμη και ενέργεια. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Το πέναλτι έβαλε ξανά την ΑΕΚ στο παιχνίδι. Στο 2ο ημίχρονο προσπάθησε να μας βάλει πίεση όμως καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια είπε ότι «στο γήπεδό μας με τον κόσμο μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σε όλα τα παιχνίδια να έχουμε την ίδια συμπεριφορά. Όπως και σήμερα, έτσι και στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Όταν ήρθα είχαμε προβλήματα. Δεν ξέρω τον λόγο. Η ομάδα είχε και πριν τα προβλήματα, θέλουμε όμως πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να έρθουν κι άλλοι παίκτες πίσω και να έχουμε περισσότερες επιλογές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Παππούδες κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του δίχρονου εγγονού τους-«Τον κρατούσαν σαν σακούλα σκουπιδιών»
Φόρτωσε τρία βαν με λαθραία τσιγάρα 44χρονος και την πλήρωσε ακριβά με 77 χιλιάδες (pics)
Το Ισραήλ βομβαρδίζει θέσεις του συριακού στρατού-Eκατοντάδες οι νεκροί από τις συγκρούσεις με τους Δρούζους
Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή 530 ευρώ από κατοικία-Επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς
Άκουσε τα αιτήματα των τυφλών ο ΟΚΥπΥ αλλά τα κενά για τα άτομα με αναπηρία παραμένουν κραυγαλέα
Στο κάδρο της ποινικής έρευνας για ΤΑΚΑΤΑ πέραν των 15 προσώπων, δύο ψηλά στη λίστα-Δεν αποκλείεται ανατροπή δεδομένων
Το μπαλάκι στο Υπουργικό για διαθεσιμότητα Νικολαΐδη, ζήτημα με Αναστασιάδου και Μιχαήλ-Προεκτάσεις για τους τρεις αξιωματούχους
Οι ευθύνες μέσω τρίτων σε πρώην Αρχηγούς Αστυνομίας και η χαμένη αλυσίδα των τροχαίων με αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ
Αντίστροφη μέτρηση για την πολυμερή ανάμεσα στα εμπόδια που θέτει η τουρκική πλευρά
Ενημερώθηκε για επακαταχώρηση η Ν.Τ, τελικά διατάχθηκε περαιτέρω διερεύνηση-Ζήτησε εξαίρεση Αγγελίδη, θιγμένη από τις δηλώσεις