Πέρα από τα σύνορα: Επένδυση στο μέλλον των συμβουλευτικών υπηρεσιών

Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την Grant Thornton Κύπρου το οποίο ενδυναμώνει την δέσμευση της για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών με έμφαση στην ποιότητα και στην υπεροχή, αλλά και στις καλύτερες ευκαιρίες για τους ανθρώπους της. Η εταιρεία έχει προχωρήσει στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με δύο από τους μεγαλύτερους οργανισμούς μέλη του δικτύου της, την Grant Thornton Ηνωμένου Βασιλείου και την Grant Thornton Ιρλανδίας: οι δυο αυτοί οργανισμοί θα προχωρήσουν με σημαντική επένδυση στην Κύπρο, η οποία αναμένεται να αναμορφώσει  την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο αλλά και την καθιέρωση της χώρας ως περιφερειακό κόμβο.

Η καινοτόμος συνεργασία στοχεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών του τόπου, αξιοποιώντας τους εκτεταμένους πόρους και την τεχνογνωσία των μελών του δικτύου Grant Thornton, παρέχοντας στις επιχειρήσεις ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών με εστίαση στην ποιότητα, την εις βάθος τεχνογνωσία, την καινοτόμο σκέψη και τα ουσιαστικά αποτελέσματα. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός εμπειρίας και πόρων που απορρέουν από τη συνεργασία των τριών οργανισμών στην Κύπρο, θα δημιουργήσει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία για τους πελάτες της Grant Thornton: πιο στοχευμένη, ευέλικτη και προορατική προσέγγιση. Ταυτόχρονα, αυτή η συνεργασία θα δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας και εξαιρετικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης για τις χιλιάδες άτομα που εργάζονται στους τρεις αυτούς οργανισμούς.

Επιπρόσθετα, η επένδυση αναμένεται να έχει σημαντικό θετικό αντίκτυπο στην οικονομία της Κύπρου και στις προσπάθειές της να καταστεί περιφερειακός κόμβος παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Κληθείς να σχολιάσει  αυτό το σημαντικό γεγονός, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Κύπρου, Σταύρος Ιωάννου, ανέφερε: «Πρόκειται για μια πολύ συναρπαστική εξέλιξη που αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για συνεχή ανάπτυξη και επένδυση, καθώς το τοπίο των επαγγελματικών υπηρεσιών αλλάζει. Με ένα κοινό όραμα για ανέλιξη και επιτυχία, αυτή η συνεργασία θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο προσφέρονται οι συμβουλευτικές υπηρεσίες και θα σηματοδοτήσει ένα πιο δυναμικό αύριο όσο αφορά την ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών της Grant Thornton τα επόμενα χρόνια».

Εκδήλωση κοκτέιλ

Για να γιορτάσει αυτή την συνεργασία, η Grant Thornton Κύπρου διοργανώνει εκδήλωση κοκτέιλ την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Εκεί, όπου θα παρευρεθούν επιχειρηματίες, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, όπως μέλη διοικητικών συμβουλίων, διευθύνοντες σύμβουλοι, διευθυντικά στελέχη και άλλα ανώτερα στελέχη μεγάλων εταιρειών στην Κύπρο.

Πληροφορίες

Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιείται μόνο με πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Διοργανωτής: Grant Thornton Κύπρου

Συντονιστής: ΙΜΗ

 

 

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα