Συγχαρητήρια Κυνηγών στον Χριστοδουλίδη για την εκλογή του-«Η πρόοδος απαιτεί πολλές απόψεις»

Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή του ως νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέφρασαν οι «Ενεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών», μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν.

Επίσης στην ανακοίνωση εύχονται συγχαρητήρια «και στον ανθυποψήφιό του, κ. Αντρέα Μαυρογιάννη για τον αγώνα που έδωσε και αυτός, καθώς και στους συνεργάτες του, που πάλεψαν για την υποψηφιότητά του»

«Με κάθε σεβασμό στην αντίθετη άποψη, δώσαμε αυτή τη μάχη έντιμα και ταπεινά και η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για το καλό της πατρίδας μας», σημειώνουν.

Επιπλέον αναφέρουν πως «πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο κ. Χριστοδουλίδης θα υλοποιήσει το προεκλογικό του πρόγραμμα, διότι έχει την πολιτική βούληση και τις ικανότητες για να το πράξει. Οι εκλογές, είναι η κορωνίδα της δημοκρατίας και θα πρέπει να μάθουμε να τις διεξάγουμε σε πολιτισμένο πλαίσιο, μακριά από διχόνοιες και διαμάχες. Φυσικά, η ζύμωση ιδεών μέσα από τη διαφωνία είναι πράγμα και υγιές και θεμιτό, καθώς η πρόοδος απαιτεί πολλές απόψεις για να διαμορφωθεί και να επιτευχθεί».

«Ευχαριστούμε ξανά όσους συμπορεύθηκαν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα, τους φίλους και τα μέλη του κινήματός μας, ευελπιστώντας πως όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον ωραίο αγώνα που ξεκινήσαμε για τα «πιστεύω», τα ιδανικά και τις αξίες μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Αριστοτέλους: Αναβαθμίζοντας τη στρατηγική υπόσταση, θωρακίζουμε κρατική οντότητα
Επισκέψεις Προέδρου στις Βαλτικές χώρες, αρχή με επίσημη επίσκεψη στη Λετονία
Αυτά είναι τα στοιχεία επικοινωνίας πρεσβειών για τους Κύπριους πολίτες στη Μέση Ανατολή
Κοινή δήλωση από τη «βουλή» για το ιδιοκτησιακό δικαίωμα ζήτησε ο Τατάρ-Θέλει να καλύψουν την επιπολαιότητά του
Καταδίκη και απόρριψη του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού Τουρκίας από το ΥΠΕΞ-Περιλαμβάνει περιοχές της ΑΟΖ
Προσπάθειες Κύπρου με χώρες της περιοχής για αποκλιμάκωση-«Εξαιρετικά κρίσιμη και επικίνδυνη η κατάσταση»
Όζτουρκλερ: Η Μόρφου δεν θα αποτελέσει ξανά αντικείμενο παζαρέματος, δεν θα δώσουμε ούτε πετραδάκι
«Η επίσκεψη Μόντι επιβεβαιώνει το στρατηγικό όραμα της Ινδίας για εμβάθυνση της συνεργασίας»
Ουσιαστική εμπλοκή της ΕΕ ζήτησε η Κύπρος-«Οφείλει να διαμορφώσει σαφή θέση και να αναλάβει ενεργό ρόλο»
Υπ. Παιδείας: Φάρος πορείας το παράδειγμα των αγωνιστών του 1955-59