Ψευτο-σαμάνος κατηγορείται ότι βίασε γυναίκα σε τελετουργικό εξαγνισμού

Ένας 44χρονος άνδρας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, ο οποίος παρουσιαζόταν - σύμφωνα με την ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας - ως θεραπευτής, συνελήφθη για την παράνομη κράτηση και τον βιασμό μιας γυναίκας, την οποία φέρεται να παρέσυρε στο διαμέρισμά του με το πρόσχημα ενός «τελετουργικού εξαγνισμού».

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Χασάν Σαλγκίν συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, αφού μια γυναίκα κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά στο διαμέρισμά του στην κομητεία Γκουίνερ, λίγα χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Ατλάντα.

Οι αστυνομικοί του τμήματος του Ντουλούθ απάντησαν σε μια κλήση το βράδυ της Κυριακής, 5 Φεβρουαρίου. Φτάνοντας στο συγκρότημα κατοικιών που διαμένει ο Σαλγκίν, συνάντησαν απέξω τη γυναίκα, που τους είπε ότι ο 44χρονος τη βίασε. Ένας γείτοντας είπε στο τοπικό δίκτυο WSB-TV ότι έβλεπε συνεχώς γυναίκες να μπαινοβγαίνουν στο διαμέρισμα του φερόμενου ως δράστη.

Η έκθεση των αστυνομικών αναφέρει ότι ο Σαλγκίν και η καταγγέλλουσα γνωρίστηκαν μέσω social media και ότι εκείνη πείστηκε να πάει στο διαμέρισμα του συλληφθέντα για να υποβληθεί σε «τελετουργικό εξαγνισμό».

Το φερόμενο θύμα υποστήριξε ότι, με το που μπήκε στο διαμέρισμα του 44χρονου, εξαναγκάστηκε να βγάλει τα ρούχα της και κατόπιν δέχτηκε σεξουαλική επίθεση.

Στο ένταλμα σύλληψης αναφέρεται επιπλέον ότι η γυναίκα είχε στείλει δύο online πληρωμές, συνολικού ύψους 500 δολαρίων, στον Σαλκγίν για τις υπηρεσίες του ως «σαμάνου».

Η αστυνομία του Ντουλούθ δημοσιοποίησε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του συλληφθέντα, μαζί και πλάνα από τη σύλληψή του, ζητώντας από άλλες τυχόν γυναίκες ή άνδρες που έχουν πέσει θύματα του συγκεκριμένου άνδρα να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των Γερμανικών Εκλογών
Έκτακτη σύνοδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για άμυνα και Ουκρανία αρχές Μαρτίου
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του