Συνέρχεται το Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ μετά την ήττα στις Προεδρικές Εκλογές

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ για να προβεί σε μια πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών και να συζητήσει το σκηνικό, όπως διαμορφώνεται, με δεδομένο ότι το κόμμα θα είναι στην αντιπολίτευση, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πηγή από το ΑΚΕΛ.  

Στο Πολιτικό Γραφείο, ανέφερε η ίδια πηγή, θα συζητηθεί και το θέμα της διαδικασίας αποτίμησης των εκλογών, σημειώνοντας ότι με βάση την πρακτική του ΑΚΕΛ μετά από κάθε εκλογική διαδικασία, το θέμα θα συζητηθεί και στις κομματικές ομάδες βάσης και στην Κεντρική Επιτροπή.

Η ίδια πηγή, σε μια πρώτη εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα, εξέφρασε την άποψη ότι το ΑΚΕΛ «παρά το γεγονός ότι δεν υλοποιήθηκε ο στόχος για εκλογή του Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, βγήκε συσπειρωμένο, ενωμένο και δυνατό».

Σε ερώτηση εάν το ΑΚΕΛ θα κρατήσει επαφή με τις προσωπικότητες που στήριξαν την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη, η πηγή από το ΑΚΕΛ είπε ότι κατά την πάγια τακτική του κόμματος, «δεν θα διατηρήσουμε μόνο επαφή, αλλά θα δούμε και τρόπους συνεργασίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το κόμμα που έχασε αλλά δεν βγήκε χαμένο-Διδάγματα από Μαυρογιάννη για το ΑΚΕΛ

Δειτε Επισης

Αεροπλάνο τελικά το φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό-Η αντανάκλαση του ήλιου δημιούργησε άλλη εικόνα
Εξαφανίστηκαν δύο ανήλικα αδέλφια από την οικία τους στο Παραλίμνι (pics)
Ζητά παρέμβαση Προέδρου για ανάπλαση του ποταμού Λιοπετρίου το ΕΒΕΑ
Ετοιμάζει Νομοσχέδιο για συνταγογραφήσεις το Υπ. Υγείας-Προχωρά με έφεση της απόφασης του Δικαστηρίου ο ΟΑΥ
Αγώνας ταχύτητας για τον Πούτιν-Το σχέδιο πίσω από το έμμεσο «όχι» σε εκεχειρία
Θέμα ωρών ο ανασχηματισμός στην Ελλάδα-H κλειδωμένη θέση, τα σενάρια και η διαφαινόμενη αποχώρηση Στυλιανίδη
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν δύο κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 50χρονο (pics)
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας-Δεν αποκλείεται να χτυπήσει τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος
Καλεί το Μεξικό να εντείνει τις προσπάθειες για ανακοπή της διακίνησης ναρκωτικών προς τις ΗΠΑ ο Ρούμπιο
Η Βρετανία αυξάνει τις πιστώσεις για εξαγωγές όπλων