Μήνυμα Αβέρωφ σε υποψηφίους-«Να υπολογίζετε στον ΔΗΣΥ, όχι στη μοιρασιά»

Μήνυμα στους δύο υποψήφιους Προέδρους της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη, να υπολογίζουν στον ΔΗΣΥ, έστειλε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο κ. Νεοφύτου αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, παραχώρησε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, όπου ανέφερε ότι «αγαπητοί μου, ακόμα ένα πανηγύρι για τη Δημοκρατία. Να καλέσω τον κόσμο μαζικά να προσέλθει στην κάλπη για να επιλέξει αυτόν που θεωρεί καλύτερο για τη χώρα μας. Να στείλω και ένα μήνυμα και στους δύο υποψηφίους. Όποιος κι αν κερδίσει να υπολογίζει στον ΔΗΣΥ. Όχι στη μοιρασιά των καρεκλών, αλλά στην ανάληψη ευθύνης για τον τόπο μας».

Ερωτηθείς εάν έχει συγκληθεί το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού, είπε ότι «στις έξι αύριο το απόγευμα έχουμε Πολιτικό Γραφείο, για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν».

Σε ερώτηση για το εσωκομματικό σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ο Αβέρωφ Νεοφύτου είπε ότι «η Δημοκρατία λειτουργεί. Οι απόψεις σεβαστές. Θα κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Χρειαζόμαστε μια δυνατή πατρίδα. Και ταπεινά το λέω, για δυνατή πατρίδα, χρειάζεται ένας δυνατός Δημοκρατικός Συναγερμός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών
Ο «προεκλογικός» των κατεχομένων, το ρίνγκ Τατάρ-Ερχιουμάν και τα τουρκογενή πλήγματα
Ο Οδυσσέας ως αναδυόμενη αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στις αδυναμίες του συστήματος
Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη για την ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν βγαίνει δημόσια η ΕΕ»
«Πρωτόκολλο» για νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία υπογράφηκε στην Άγκυρα
«Ατυχείς και διχαστικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις συμβούλου Ερντογάν για Ουστέλ ο Τατάρ
Εισηγείται η Τουρκία να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία ο Σερντάρ Ντενκτάς
Προηγείται ο Τατάρ του Έρχιουρμαν και σε δημοσκόπηση τουρκικής εταιρείας
Επανέρχεται ο Οδυσσέας για το κέντρο δεξιώσεων-«Ο Χριστοδουλίδης θεωρεί ότι η διαπλοκή δεν είναι σοβαρό θέμα;»