Επανήλθε η Κληρίδου-«Σε λίγες μέρες πάει σπίτι του, έχει καιρό που φθείρεται»

Νέες δηλώσεις που ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά, έκανε η θυγατέρα του Γλαύκου Κληρίδη, Καίτη, δίδοντας συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος νωρίτερα σήμερα, στις δηλώσεις του αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, χαρακτήρισε χυδαιότητες, τα όσα η κα. Κληρίδου ανάφερε χθες σε ανάρτησή της.   

Κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις Αναστασιάδη, η κα. Κληρίδου ανέφερε πως, «δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξάλλου σε λίγες μέρες θα πάει σπίτι του. Εγώ θέλω να πω ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα σήμερα, της εκλογικής αναμέτρησης, ο ΔΗΣΥ θα είναι εδώ ενωμένος, δυνατός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σκληρή απάντηση ΠτΔ σε Καίτη Κληρίδου-«Χυδαιότητες, πρέπει να τιμάς το όνομα που φέρεις»

Όλοι εμείς, συνέχισε η κα. Κληρίδου, «που θυμόμαστε τι μας δίδαξε ο Γλαύκος Κληρίδης, που όσες φουρτούνες και αν πέρασε και πώς τις αντιμετώπισε, οι γνήσιοι Συναγερμικοί θα σταθούν δίπλα στον Αβέρωφ, ο οποίος αποδείχτηκε ότι είναι ηγετική φυσιογνωμία και θα ασκήσουμε τον ρόλο μας ως αντιπολίτευση».

Ερωτηθείσα για τις επικρίσεις που εξαπέλυσε χθες κατά του Νίκου Αναστασιάδη, είπε πως, «έχει καιρό που έχει αρχίσει να φθείρεται το όνομα του Νίκου Αναστασιάδη. Είναι μικρός ο τόπος μας, όλοι ξέρουμε πράγματα και καταστάσεις και κάποτε όταν μας συμφέρει τις κρύβουμε».

«Αλλά νομίζω ότι ο βίος και η πολιτεία του καθενός, είναι ανοικτό βιβλίο στην Κύπρο και θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσω. Ίσως έπρεπε να κάνουμε κάποιες σκέψεις νωρίτερα για το πώς έπρεπε να αντιμετωπιστεί αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε με νόημα η κα. Κληρίδου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η κα. Κληρίδου, κάλεσε τους Συναγερμικούς ψηφοφόρους να στηρίξουν τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, κατηγορώντας παράλληλα τον Νίκο Αναστασιάδη πως αυτός εξέθρεψε τον Νίκο Χριστοδουλίδη, «για να καλύψει τα νώτα του και να μη αποκαλυφθεί η προσωπική του ανάμειξη στη διαφθορά», όπως έγραψε χαρακτηριστικά η κα. Κληρίδου.

Μάλιστα στη χθεσινή ανάρτηση της, κατηγόρησε τον Νίκο Αναστασιάδη πως αποτελεί τη μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής τους, ότι αμαύρωσε την ιστορία του ΔΗΣΥ, δεν σεβάστηκε τον Γλαύκο Κληρίδη και δεν σεβάστηκε το κόμμα που τον ανέθρεψε και τον ανέδειξε.

Κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση της κας Καίτης Κληρίδη χθες περί διαφθοράς, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «δεν θέλω να σχολιάζω χυδαιότητες. Δεν θέλω να σχολιάζω αυτό που προσπάθησαν άλλοι να περάσουν μέσα στον λαό. Θα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι μιλά με πικρία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε «και βεβαίως με πικρία. Είναι δυνατόν ποτέ επειδή φέρεις ένα όνομα να πρέπει να μην το τιμάς κιόλας». 

 

Δειτε Επισης

Συνολικά 310 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας στην πλωτή πλατφόρμα στη Γάζα
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκλογές-Κάλεσμα Εφόρου για προετοιμασία των ψηφοφόρων
Μελέτησε τις εξελίξεις στο Κυπριακό το ΑΚΕΛ-Καλεί σε ανάληψη πρωτοβουλίας για σπάσιμο του αδιεξόδου
Μπαίνουν στο δικαστικό ρινγκ για τη μητέρα των μαχών Εισαγγελία και Ελεγκτής-Ο τελικός των κορυφαίων θεσμών
Επανέρχεται η CMC-«Η ΕΤΥΦΑ εξακολουθεί να αρνείται να πληρώσει για όλες τις αλλαγές»
Κινέζος Πρέσβης: Η Κίνα τηρεί μια στάση αρχών στο Κυπριακό
Η λύση του Κυπριακού βάσει ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε εκδήλωση στη Λευκωσία
N. Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού
Έφτασε στη Γάζα από την Κύπρο το πρώτο φορτίο ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω της προβλήτας (pics)
Πρόεδροι Ζαμβίας, Μοζαμβίκης και Μποτσουάνας στηρίζουν προσπάθειες λύσης Κυπριακού