ΒΙΝΤΕΟ: Η γηραιότερη ψηφοφόρος ετών... 102-Ψήφισε σε όλες τις Προεδρικές

Η συμμετοχή στις εκλογές είναι για αυτούς ιερό δικαίωμα. Και το ασκούν. Οι συνταξιούχοι, οι ηλικιωμένοι, οι απόμαχοι της δουλειάς και του μόχθου, που σήμερα διαβiούν σε στέγες ηλικιωμένες και γηροκομεία στην Πάφο, και άλλοι στα σπίτια των παιδιών τους  ετοιμάζονται να μεταβούν στις κάλπες για ακόμα μια φορά και σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ αρκετοί από αυτούς, στέλνουν τα δικά τους μηνύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Στο χωριό Τάλα άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η γηραιότερη ψηφοφόρος της εκλογικής περιφέρειας Πάφου και ενδεχομένως ολόκληρης της χώρας.

Η κ. Αργυρή Αχιλλέως είναι 102 χρόνων και πρόλαβε να ψηφίσει όλους τους προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Εξέφρασε επίσης την βεβαιότητα ότι θα ψηφίσει και στις επόμενες προεδρικές εκλογές.   

Ο 97χρονος Νίκος Χαραλάμπους, παρά τα χρόνια, φιλοξενείται σήμερα στο Γηροκομείο της Κισσόνεργας και συνεχίζει με το απόσταγμα της σοφίας του να δίνει μαθήματα ζωής. Καλεί όλους τους πολίτες να δώσουν το παρών τους στις εκλογές της 12ης Φεβρουαρίου του 2023.

«Όσο και αν το σωματικό γήρας μας απομονώνει από τον κοινωνικό ιστό και μας αδρανοποιεί, η τρίτη ηλικία πρέπει να ψηφίζει γιατί έχει και αυτή αιτήματα και ελπίδα», δήλωσε στο ΚΥΠΕ.

Δεν παραλείπει να στείλει και μηνύματα προς υποψηφίους και πολιτικούς γενικά. «Η υποστήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του ΠτΔ μετά την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου-«Εργάστηκε με αφοσίωση»
O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης απέτισε φόρο τιμής στον Πάπα πριν την έναρξη της κηδείας του
Αναχωρεί για το συνέδριο του ΕΛΚ η Αννίτα Δημητρίου-Θα θέσει τις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας
Ν. Αναστασιάδης: Στήριξα Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο, θα ήταν καταλυτικός ο ρόλος του ΔΗΣΥ σε μια συγκυβέρνηση
Η αποχώρηση Σιζόπουλου, η διάδοχος κατάσταση και ο ελέφαντας που βολτάρει στην ΕΔΕΚ
Κολλημένοι στα κατεχόμενα-«Δεν τηρήθηκε καμιά υπόσχεση προς Τ/κ»
Μεταβαίνει στο Βατικανό για την κηδεία του Πάπα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Μ. Ραουνά: Η διεύρυνση της ΕΕ αποτελεί γεωπολιτική επένδυση
Ελπίδα ΠτΔ ότι το Μαυροβούνιο θα ολοκληρώσει διαπραγματεύσεις με ΕΕ στην Κυπριακή Προεδρία
Την 1η Ιουνίου οι εκλογές για νέο πρόεδρο της ΕΔΕΚ, μέχρι τις 5 Μαΐου η υποβολή υποψηφιοτήτων