Ο πρίγκιπας της Σαουδικής δίνει πριμ 25 εκατ. ευρώ στην Αλ Χιλάλ παρά την ήττα από τη Ρεάλ

Ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ ανακοίνωσε 25 εκατ. ευρώ πριμ στους παίκτες της Αλ Χιλάλ παρά την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το γεγονός ότι η Αλ Χιλάλ απέκλεισε τη Φλαμένγκο και έπαιξε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στη Σαουδική Αραβία. Παρά την ήττα (5-3), η ομάδα απ' το Ριάντ δεν θα φύγει με... άδεια χέρια από το Ραμπάτ. Ο Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, γνωστός ως πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ, μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας θα ανταμείψει τους ποδοσφαιριστές της με 25 εκατομμύρια ευρώ για την συμμετοχή τους στον τελικό!

Ο Αλ Ουαλίντ, πολύ δραστήριος στο Twitter, συνεχάρη την ομάδα για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και απένειμε στους παίκτες 100 εκατομμύρια σαουδαραβικά ριάλια. Αν οι μαθητές του Ραμόν Ντίας είχαν επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης, θα είχαν βάλει στις τσέπες τους ένα εκατομμύριο περισσότερα σαουδαραβικά ριάλια ανά παίκτη.

Το γεγονός ότι η Αλ Χιλάλ έδωσε το παρών σε αυτόν τον τελικό διεκδικώντας τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων απέναντι στην κάτοχο του Champions League θεωρήθηκε θρίαμβος στη Σαουδική Αραβία. Ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια να ανέβει η χώρα στην ποδοσφαιρική ελίτ.

 

Δειτε Επισης

Ν. Χριστοδουλίδης: Η εσωτερική ενότητα αποτελεί τη βασικότερη προϋπόθεση για να πετύχουμε τους στόχους μας
Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη του ο 55χρονος για την απόπειρα φόνου στην Αμαργέτη
Κόλαφος το πόρισμα για Κολέττα και Νικολαΐδη-«Παραλείψεις καθ' όλη τη μακρά περίοδο που είχαν τα ηνία»
Πρόεδρος για πενταμερή: Έχουμε ξεκάθαρο πλάνο, τα ΜΟΕ δεν αντικαθιστούν τη λύση του Κυπριακού»
«Ο Μακάριος βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από επίδοξους δολοφόνους του, κτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο όταν έμαθε για την εισβολή»
Ρύπανση από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού-Η ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων
Βγαίνουν μπροστά Δημητριάδης και Μιχαηλίδης-Απαντούν στα περί γνώσης για την εγκύκλιο του 2017
Αυτό είναι το πόρισμα της Ερευνητικής για τους ΤΑΚΑΤΑ
Η 15η Ιουλίου 1974 στη Λεμεσό, μια μέρα βαμμένη στο αίμα-«Σαν σακιά ζωντανοί και νεκροί, άνοιξαν λάκκους σε κοιμητήριο»
Αυτά τα αντίποινα ετοιμάζει η ΕΕ στους δασμούς του Τραμπ-Φόροι σε αυτοκίνητα, τρόφιμα, ποιοι θα επηρεαστούν