powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Τουρκοκύπριος ο επιζών στο Αντίγιαμαν-Νεκρές η γυναίκα και η κόρη του

Τουρκοκύπριος, μέλος της αποστολής της ομάδας βόλεϊ από την Αμμόχωστο, είναι το άτομο που εντοπίστηκε ζωντανό μετά από 132 ώρες στα χαλάσματα του ξενοδοχείου στο Αντίγιαμαν.

Όπως ανακοίνωσε η «πρωθυπουργία» στα κατεχόμενα, πρόκειται για τον Εβρέν Τσιαβντίρ, ο οποίος συνόδευε την κόρη του, μαζί με τη γυναίκα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 

Η κόρη του Ελβίν και η σύζυγός του, Χαβά, εντοπίστηκαν νεκρές. Οι σοροί τους δεν έχουν μεταφερθεί ακόμη στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «πρωθυπουργίας» ο Εβρέν Τζιαβντίρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή της υγείας του είναι κρίσιμη. «Ίνσιαλλαχ θα καλυτερεύσει η υγεία του», δήλωσε ο «υπουργός παιδείας», Ναζίμ Τσαβούσογλου που βρίσκεται στο νοσοκομείο μαζί με τον τραυματία.

;