Μ. Σιζόπουλος: Η ψήφος στον Νίκο Χριστοδουλίδη η μόνη ορθή επιλογή

Η ψήφος στον Νίκο Χριστοδουλίδη είναι η μόνη ορθή επιλογή, αναφέρει σε δήλωση του για τις προεδρικές εκλογές ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος.

Στην δήλωση του, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, ο κ. Σιζόπουλος αναφέρει ότι «οι εκλογές της Κυριακής θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της πατρίδας μας».

 

Προσθέτει πως «από τις επιλογές μας θα εξαρτηθεί εάν θα κάνουμε ένα βήμα θετικό για το μέλλον  ή εάν θα επιστρέψουμε στο παρελθόν και κυρίως στην περίοδο 2008 – 2012 που μας οδήγησε στην απορρόφηση των αξιογράφων, στις αντιλαϊκές φορολογίες του Δεκεμβρίου 2012, στα κοινωνικά παντοπωλεία και τα συσσίτια, στο κούρεμα των καταθέσεων και στις εκποιήσεις και στην μετανάστευση μεγάλου αριθμού νέων, κυρίως επιστημόνων, λόγω της ανεργίας».

Συνέπειες, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, «τις οποίες ακόμα βιώνει  μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας».

«Το μέλλον βρίσκεται στα χέρια μας», καταλήγει.

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντο με το όχημα να πέφτει πάνω στο εστιατόριο στο Κολωνάκι
ΒΙΝΤΕΟ: Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «ΙΚΑΡΟΣ 2» για τη φωτιά στην Πάφο-Πυρκαγιά και στη Λεμεσό
Τις τρεις γυναίκες φωνή της Κυπριακής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παρουσίασε ο Χριστοδουλίδης
Προστατεύθηκε κατοικία από τις φλόγες στην Πάφο, στη μάχη πέντε πτητικά μέσα-Επηρεάστηκε δίκτυο της ΑΗΚ
Συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα στις Φοινικούδες-Χειροπέδες και σε 22χρονο στην Αγία Νάπα για συμπλοκή
Για χρέος στους νεκρούς και καθήκον απέναντι στις επερχόμενες γενιές μίλησε ο Ιωάννίδης
Στο εξοχικό του θύματος το φονικό στην Πάφο-Προμελετημένο το έγκλημα του 80χρονου
Διπλωματικές πηγές για ρηματική διακοίνωση Λιβύης-«Η Ελλάδα απορρίπτει κάθε ενέργεια που βασίζεται σε άκυρες συμφωνίες»
Μ. Δαμιανός: Αδιαπραγμάτευτο το καθήκον μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για βιώσιμη λύση
Γενικός Διευθυντής ΥΠΕΣΗ: Κύρια επιδίωξη η μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα κανονικό κράτος