Η Ίντερ εξετάζει και την περίπτωση του Λίντελοφ

Η Ίντερ εξετάζει και την περίπτωση του Βίκτορ Λίντελοφ καθώς όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από την ομάδα ο Μίλαν Σκρίνιαρ.

Ο Σκρίνιαρ έχει αποφασίσει να μην αποδεχθεί την πρόταση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ιντερ και θα συνεχίσει από το καλοκαίρι, ως ελεύθερος, την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μολονότι είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για το κέντρο της άμυνας των «νερατζούρι». 

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας προσέγγισε το καλοκαίρι την Ιντερ για τον 27χρονο Σλοβάκο διεθνή αμυντικό, αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν θέλησε να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε τριετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αύξηση των αποδοχών του στα οκτώ εκατ. ευρώ και μόνιμα στο μπράτσο  του το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο ίδιος όμως έχει αποφασίσει ν' απορρίψει την πρόταση της Ιντερ και έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την Παρί για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας από την 1η Ιουλίου. Η ομάδα του Μιλάνου ψάχνει για το διάδοχο του και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ είναι σ' επαφές με τον Λίντελοφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 28χρονος Σουηδός σέντερ μπακ δεν είναι στα πλάνα του Ερικ Τεν Χαγκ και θέλει να φορέσει τη φανέλα των «νερατζούρι».

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Γεωργίου-Ο γιατρός που ξεγέννησε την πρώτη εξωσωματική γονιμοποίηση στην Κύπρο
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ
Ποιον εμπλέκει για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη η Ειρήνη Μουρτζούκου
Η Ισπανία πνίγεται από τις πλημμύρες, η Βρετανία καίγεται από τη ζέστη - Εικόνες αποκάλυψης σε δημοφιλή θέρετρα
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Σάουθεντ στο Έσσεξ- Μαρτυρίες για τεράστια πύρινη σφαίρα
Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε 75 εκτάρια από ξηρά χόρτα και δέντρα-Προστατεύτηκαν κατοικίες
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ παραπέμποντας στο Μαρί-«Ειδικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να σκέφτεται διπλά»
Επικρίσεις ΑΚΕΛ σε ΔΗΣΥ και Χριστοδουλίδη για σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-«Σαββίδης και Αγγελίδης θα κριθούν για άλλη μια φορά»
Πισώπλατα δέχθηκε τους πυροβολισμούς ο Σιαμπτάνης από τον 78χρονο-Απασχόλησε ξανά την Αστυνομία, είχε καταδικαστεί ο ύποπτος
«Η Ειρήνη Μουρτζούκου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί, είπε αυτά που έπρεπε να πει»