Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων εντός των εκλογικών κέντρων

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ότι απαγορεύεται η χρήση κινητού τηλεφώνου εντός του εκλογικού κέντρου, από οποιοδήποτε πρόσωπο, πλην του/της προεδρεύοντα / προεδρεύουσας υπαλλήλου κι αυτό μόνο για σκοπούς επικοινωνίας με τον/την οικείο Έφορο Εκλογής.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, σημειώνεται ότι ο/η προεδρεύων/προεδρεύουσα υπάλληλος έχει εξουσία να απομακρύνει από το εκλογικό κέντρο οποιοδήποτε πρόσωπο κάνει χρήση του κινητού του τηλεφώνου.

Προς τον σκοπό αυτό, έχουν ήδη δοθεί αυστηρές οδηγίες, μη αποκλειομένης και της σύλληψης των προσώπων που θα επιχειρήσουν να κάνουν χρήση των κινητών τους τηλεφώνων εντός των εκλογικών κέντρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανοίγουν όλες οι πλευρές στο Κυπριακό τα χαρτιά τους-Τα ΜΟΕ στο επίκεντρο της Ολομέλειας
Με διαστρέβλωση της ιστορίας για την εισβολή απάντησε στην Αννίτα ο Όζτουρκλερ-Οι προκλητικές αναφορές
Ζητά συνάντηση με τον Χριστοδουλίδη ο Ναμί-«Οι Τ/κ τέθηκαν στο περιθώριο»
Μήνυμα Ούρσουλας πριν την Ολομέλεια της πολυμερούς-«Η ΕΕ έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει»
Αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων στο νησί για τις εκδηλώσεις καταδίκης τουρκικής εισβολής
Υπερψηφίστηκε η έκθεση Χατζηπαντέλα για απλοποίηση φορολογικού συστήματος ΕΕ
Λ. Φουρλάς: 51 Χρόνια Κατοχής, η Ευρώπη δεν μπορεί να σιωπά
Σε φιλική ατμόσφαιρα το δείπνο για τον Τατάρ-«Βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη με εποικοδομητική και αποφασιστική στάση»
Συνεχίζεται για δεύτερη και τελευταία μέρα η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη
Τετ α τετ Προέδρου και Φιντάν μετά το δείπνο-«Επιδόρπιο» η διασύνδεση του Κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά