Καλεί σε μαζική συμμετοχή στη διαμαρτυρία η Ισότητα-«Η ανοχή μας στη δουλοπρέπεια πρέπει να σταματήσει»

Συμμετοχή στην ειρηνική διαμαρτυρία κατά μήκος του δρόμου στα φώτα τροχαίας του Καλησπέρα τη Δευτέρα στη Λευκωσία μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ.-10:00 π.μ. ανακοίνωσε η Συντεχνία Ισότητα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κλαδικό Συμβούλιο Γραμματειακού και Γραφειακού Προσωπικού η Συντεχνία καλεί τους άμεσα εμπλεκόμενους συνάδελφους «να δώσουν με την παρουσία τους το μήνυμα ότι η ανοχή μας στη δουλοπρέπεια και στην εκμετάλλευση πρέπει να σταματήσει», αναφέροντας ότι «ο αγώνας για αξιοπρεπείς μισθούς συνεχίζεται δυναμικά και δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι τη νίκη».

Όπως σημειώνεται ο χώρος συγκέντρωσης θα είναι απέναντι από το Κέντρο Χειροτεχνίας.

«Όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην εργασία τους, είναι ελεύθεροι να το πράξουν. Όσοι νιώθουν ότι θέλουν να συνεχίσουν την ολοήμερη αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας, είναι ελεύθεροι να το πράξουν» προστίθεται με τη Συντεχνία να καλεί σε μαζική συμμετοχή στη διαμαρτυρία.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Δύο τα περιστατικά δαγκώματος από οχιά-Νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση
Τελέστηκε τρισάγιο εις μνήμη Βάσου Λυσσαρίδη 4 χρόνια από τον θάνατό του
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού-Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Ο Κύπριος ερευνητής πίσω από τα ίχνη ζωής σε εξωπλανήτη-Από την Έγκωμη στο Cambridge και η τεράστια ανακάλυψη
Κ. Κουμής: Σημαντική άνοδος σε αγροτουρισμό και αθλητικό τουρισμό
Στο νοσοκομείο άνδρας μετά από δάγκωμα φίνας-Το πρώτο που καταγράφηκε για το 2025 (pic)
Αντιδρά στο πρόστιμο για το αντλιοστάσιο ο ΕΟΑ Λευκωσίας-«Οι εργασίες ήταν επιτακτικές και νόμιμες»
Διαφωνία για περικοπή επιχορήγησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων εκφράζει ο ΣΕΜΗΟ
Αισιόδοξος για θετική κατάληξη σε συζητήσεις για ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Οι εκτιμήσεις εργαζομένων και εργοδοτών
Μισθολογικές αυξήσεις και ωφελήματα διεκδικεί το Ωρομίσθιο Κυβερνητικό Προσωπικό