Στα χέρια της Αστυνομίας ο 39χρονος που καταζητείτο για κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσικλέτων

Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 39 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτου και άλλης περιουσίας, παράνομης κατοχής περιουσίας, και πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία. Εναντίον του 39χρονου υπόπτου διερευνώνται και άλλες υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών, και κλοπών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φέρεται να διαπράχθηκαν στο διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, 2023, στην επαρχία Λεμεσού.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στις 06 Δεκεμβρίου, 2023, τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 39χρονου υπόπτου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Ακολούθησε πληροφορία που λήφθηκε από την Αστυνομία και που οδήγησε χθες στον εντοπισμό του 39χρονου, σε κατοικία στο Λιοπέτρι, στην επαρχία Αμμοχώστου. Μετά και τον εντοπισμό του 39χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.

Στην κατοικία όπου εντοπίστηκε ο 39χρονος εντοπίστηκε και μία μοτοσικλέτα, που είχε κλαπεί στις 30 Νοεμβρίου, από εκθεσιακό χώρο, εταιρείας πώλησης οχημάτων, στη Λεμεσό. Ο 39χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων που εκδόθηκαν για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, σε σχέση με αριθμό διερευνώμενων υποθέσεων, διαρρήξεων και κλοπών περιουσίας, κλοπών αριθμού αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, και πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία.

Διερευνώνται συγκεκριμένα, η υπόθεση διάρρηξης του κτιρίου εκθεσιακού χώρου εταιρείας πώλησης οχημάτων, στη Λεμεσό, από όπου κλάπηκαν δύο αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες, στις 30 Νοεμβρίου, και μία υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, στη Γερμασόγεια, από όπου κλάπηκε άλλο ένα αυτοκίνητο, και άλλη περιουσία, στις 04 Δεκεμβρίου. Τα τρία αυτοκίνητα και οι δύο μοτοσικλέτες που είχαν κλαπεί, έχουν ανευρεθεί από την Αστυνομία.

Διερευνώνται επίσης εναντίον του 39χρονου υπόπτου, άλλες δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, από τις οποίες η μία υπόθεση αφορά σε διάρρηξη κατοικίας, στη Λεμεσό, από όπου κλάπηκε περιουσία, στις 01/12/2023 και η δεύτερη υπόθεση αφορά σε διάρρηξη κτιρίου, στα Κάτω Πολεμίδια, από όπου κλάπηκε περιουσία, στις 30/11 – 01/12/2023.

Άλλες τρεις υποθέσεις κλοπής, που αφορούν στην κλοπή περιουσίας από πρατήριο βενζίνης, στον Ύψωνα, στην κλοπή αλουμινένιων αντικειμένων, από κατοικία στη Λεμεσό, και στην κλοπή πινακίδων εγγραφής αυτοκινήτου, από όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε σημείο στο χωριό Ερήμης, επίσης διερευνώνται εναντίον του 39χρονου υπόπτου. Οι κλοπές σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των 30/11 και 01/12/2023.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς Σταθμούς Επισκοπής και Πολεμιδιών.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη για ξέπλυμα η 31χρονη που κατήγγειλε ότι της έκλεψαν χιλιάδες ευρώ στον παραλιακό
Πήγε με βενζίνη και μαχαίρι στην κατηγορούμενη ο αδελφός του δολοφονηθέντα Αγγελή-Νέο επεισόδιο ενώπιον των Αρχών
Ηλεκτροσόκ και υπαίθριο «κλουβί» στους -30-Νέα στοιχεία για τις φυλακές που βρισκόταν ο Ναβάλνι
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα, βρέθηκε κλεμμένη περιουσία στην οικία τους
Το σακίδιο έσωσε τη ζωή στην 22χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού
Ανήλικος οδηγός παρέσυρε 69χρονη που διασταύρωνε-Δηλωμένο ως ακινητοποιημένο το όχημα
Σε κρίσιμη κατάσταση 38χρονος οδηγός-Προσέκρουσε με το όχημά του σε φορτηγό
Αλαλούμ με τα αδέσποτα σκούτερ-Λήφθηκαν αποφάσεις, αλλά συνεχίζουν να παρεμποδίζουν ΑμεΑ
Τσάκωσαν πάνω από 400 λαθροθήρες στην κυνηγετική περίοδο-Μηχανάκια και είσοδος σε απαγορευμένες
Η πρωτοβουλία Νικόλα και η έλλειψη δομημένου συντονισμού της συμπολίτευσης