Διεκδικεί την προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού ο Βασίλης Δημητριάδης

Τη θέση του προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού διεκδικεί ο τέως υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του σημείωσε πως έλαβε την απόφαση έπειτα από ώριμη σκέψη και αξιολόγηση της αποστολής των νέων επαρχιακών οργανισμών αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα, σε γραπτή του δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βασίλης Δημητριάδης ανέφερε πως «έπειτα από ώριμη σκέψη και αξιολόγηση της αποστολής των νέων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, με παρότρυνση οργανωμένων συνόλων και πολλών συμπολιτών μας, σας ενημερώνω για την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού».

Ο κ. Δημητριάδης σημειώνει πως «η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης για την πόλη και την επαρχία μας. Έξυπνη, λειτουργική, πράσινη, ισόνομη, διαφανής ανάπτυξη. Μια Ε.Λ.Π.Ι.Δ.Α για το αύριο του τόπου μας και τις επόμενες γενιές. Για να φέρουμε την ΕΛΠΙΔΑ χρειάζεται επαγγελματισμός και υπευθυνότητα. Εμπειρία σε θέσεις ευθύνης. Όραμα και ικανότητα μακροπρόθεσμου σχεδιασμού. Αλλά και αγάπη για την επαρχία μας, αφοσίωση, όρεξη και μεράκι για προσφορά».

Συνεχίζοντας, ο τέως υφυπουργός Ναυτιλίας επεσήμανε πως «με εχέγγυα την αποτελεσματικότητα, την εντιμότητα και την σκληρή δουλειά από διάφορες θέσεις μεγάλης ευθύνης που υπηρέτησα τα τελευταία 25 χρόνια σε Κύπρο και Ευρωπαϊκή Ένωση, έχω την πεποίθηση ότι μπορώ να ανταποκριθώ με επιτυχία στη μεγάλη αυτή πρόκληση».

Το επόμενο διάστημα, σημείωσε ο κ. Δημητριάδης «σας προσκαλώ σε ανοικτό διάλογο, σε κάθε γωνιά της επαρχίας Λεμεσού, για να μοιραστώ μαζί σας τις ιδέες μου για δίκαιη ανάπτυξη για κάθε πολίτη, με τη δημιουργία ενός Επαρχιακού Οργανισμού εστιασμένου στον πολίτη, αλλά και για να ακούσω από την καθεμία και τον καθένα από εσάς απόψεις, εισηγήσεις, ανησυχίες, προβλήματα και προσδοκίες. Μαζί μπορούμε να φέρουμε την ΕΛΠΙΔΑ στη μεγάλη οικογένεια μας, την πόλη και επαρχία της Λεμεσού μας».

409032644_3667781753500452_6895022142777220692_n

Δειτε Επισης

Πρώτη συνάντηση με τη Φον ντερ Λάιεν είχαν οι υποψήφιοι για τη νέα Κομισιόν
Διαβεβαίωση αρμόδιας επιτροπής ΕΚ για Επιτρόπους-«Θα ενεργήσουν μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες»
Επίσπευση διαδικασίας για αναθεώρησης νομοθεσίας ΡΙΚ ζήτησε το Υπουργείο Εσωτερικών
Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
ΠτΔ: Ο Κρανιδιώτης ήταν κυνηγός του ονείρου και θιασώτης του εφικτού
Τον ερχόμενο Μάρτιο το συνέδριο του ΡΤΚ-Ξανά υποψήφιος ο Έρχουρμαν
Διεθνές ενδιαφέρον για την απόφαση παύσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη (pics)
«Μία μαύρη μέρα για την Ελεγκτική, κατάμαυρη για την Κύπρο»-Κατηγορηματικός ο Οδυσσέας
Αντιδράσεις κομμάτων και πολιτικών προσώπων στην απόφαση παύσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη
Σήκωσε το γάντι η Κυβέρνηση και απάντησε στα πυρά Οδυσσέα σε ΠτΔ-«Απορρίπτουμε αυτή την αντίληψη»