Πεταμένη σε σακούλα η σορός του άτυχου Όλιβερ- Άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών

Με την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών , την εξέταση κάθε διαθέσιμου βίντεο , την συμπληρωματική κατάθεση του ιδιοκτήτη καθώς και του φίλου του που «πέταξε» σε χωράφι τη σορό του Όλιβερ, καθώς και τη μεταφορά μέρους της σορού στην Πανεπιστημιακή κλινική Θεσσαλίας  για ενδελεχή έρευνα , το κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχει μεταβεί στην Αράχωβα επιχειρεί ώστε να πέσει άπλετο φως στην φρικιαστική αυτή υπόθεση, βασανισμού μέχρις εσχάτων του δύστυχου 8χρονου χάσκι .

Σύμφωνα με τις φειδωλές πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης, ο Όλιβερ  δεν θάφτηκε από τον ιδιοκτήτη του, αλλά τυλιγμένος σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών πετάχτηκε είτε από τον κηδεμόνα του ή από φίλο του σε χωράφι.

Σοκ προκαλεί το γεγονός, ότι το μόνο που βρέθηκε από τον σκύλο στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του, είναι κάποια οστά και μέρος από το άψυχο σώμα του, τα οποία περισυνελέχθησαν και θα σταλούν για εξέταση.

Το πρωί της Πέμπτης κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ο ιδιοκτήτης του σκύλου, καθώς προέκυψαν στοιχεία για τα οποία κρίθηκε σκόπιμο να δώσει διευκρινίσεις.

Φαίνεται ότι κατά την αρχική του κατάθεση είχε δηλώσει πως ο Όλιβερ ήταν πάντα μέσα στο σπίτι, κοιμόταν μαζί με τη γιαγιά του  και δεν έβγαινε ποτέ μόνος του έξω, παρά μόνο μία ημέρα που έφυγε και επέστρεψε στις 27 του μηνός, στην φρικτή κατάσταση που βρέθηκε.

Σε βίντεο που έχει στη διάθεση της η Αστυνομία φαίνεται ο σκύλος να κυκλοφορεί μόνος του και ελεύθερος  κατά τις ημερομηνίες 24, 25 και 26 του μήνα.

Εκτός από αυτό, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει τόσο από τον ιδιοκτήτη, όσο και από γείτονες της περιοχής, να καταθέσουν εγγράφως και ενόρκως, εάν υπήρχαν ποτέ κάμερες στα σπίτια τους ή όχι.

Την ίδια ώρα οι αστυνομία έχει ζητήσει  άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστώσουν μέσω των κυψελών κινητής τηλεφωνίας, ποια άτομα βρίσκονταν στο σημείο που κακοποιήθηκε το χάσκι,  το επίμαχο διάστημα.

Παράλληλα έρχονται  νέες καταθέσεις αλλά και μεταφορά του άτυχου Όλιβερ στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για ενδελεχή εξέταση.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις καταγγέλλουν προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης για να μην αποκαλυφθεί ο δράστης.

Ήδη έχει ξεκινήσει ένα διαδικτυακό κάλεσμα για μποϊκοτάζ των επισκεπτών στην Αράχωβα, με τους ξενοδόχους της περιοχής να ζητούν τη σύλληψη του δράστη.

Πηγή: real

Δειτε Επισης

Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του στην Κρήτη-«Θα είμαι ο Θεός σου, θα με προσκυνάς»
Καταστηματάρχης στην Καβάλα βιντεοσκοπούσε απόκρυφα σημεία πελάτισσάς του
Θρίλερ με αγνοούμενο συνταξιούχο από τη Κοζάνη-Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε
Βιασμό από τον 25χρονο πατριό της κατήγγειλε 13χρονη-Χειροπέδες και στη μητέρα της ανήλικης
Αντεγκλήσεις Κασσελάκη και Πολάκη για ομοφοβία-«Εγώ δεν ανέβασα τη Δώρα στη σκηνή, όπως εσύ τον Τάιλερ»
Κατατέθηκε η πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη με 100 υπογραφές –Θέμα ηγεσίας και από Πολάκη
Αποτροπιασμός από τα βασανιστήρια σε κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο-«Φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα»
Βιοπραγούσε σε τρεις πρώην και νυν συντρόφους και στην κόρη του-Οι κραυγές του τελευταίου θυματός οδήγησαν στη σύλληψη του
Το χρονικό της φρίκης κατέγραφε η γυναίκα του Ιερέα στα Χανία-Την κοκκοποιούσε από όταν ήταν 14 ετών
Αντιμέτωπος με δύο προτάσεις μομφής ο Κασσελάκης από Πολάκη και «87»-Σήμερα η συνεδρίαση της ΚΕ