Αποκατάσταση και άλλων σχολικών δρομολογίων στη Λεμεσό από την Παρασκευή

Τα σχολικά δρομολόγια που θα διεξάγονται κανονικά από τις 8 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε η ΕΜΕΛ. Όπως αναφέρει η ΕΜΕΛ, σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων μετά τη διακοπή παροχής υπηρεσίας, σε τακτικά και μαθητικά δρομολόγια, από όσα λεωφορεία, άνω των 22 θέσεων επιβατών, δεν διαθέτουν σύστημα αυτόματης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο χώρο του κινητήρα και σε σχέση με την προσωρινή διακοπή εξυπηρέτησης μαθητών σε μικρό αριθμό σχολικών δρομολογίων, ενημερώνει ότι από το πρωί της 8ης Δεκεμβρίου, θα διεξάγονται κανονικά τα πιο κάτω σχολικά δρομολόγια που μεταφέρουν μαθητές.

Πρόκειται για τα δρομολόγια 1. Καλό Χωριό – Γυμνάσιο&Λύκειο Αγ. Φύλας, Τσίρειο Γυμνάσιο – Α. Τεχνική, 2. Φασούλα, Σπιτάλι - Γυμνάσιο&Λύκειο Αγ. Φύλας, Τσίρειο Γυμνάσιο – Α. Τεχνική, 3.  Αψιού, Γεράσα - Γυμνάσιο&Λύκειο Αγ. Φύλας, Τσίρειο Γυμνάσιο – Α. Τεχνική.

Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, διεξάγεται κανονικά το σχολικό δρομολόγιο Σιλίκου, Λάνεια και καταλήγει στο Γυμνάσιο Λεμύθου, θα διεξάγεται εκ νέου από αύριο το πρωί κανονικά.

Το σχολικό δρομολόγιο από Ασγάτα προς Λύκειο Λινόπετρας, Αγιο Νικόλαο, Αγιο Αθανάσιο, Α Τεχνική διεξάγεται επίσης κανονικά.

Στα υπόλοιπα δρομολόγια που διακόπηκαν, η διακοπή υπηρεσίας συνεχίζεται, ενώ η ΕΜΕΛ κάνει ότι είναι αναγκαίο για μείωση της ταλαιπωρίας του μικρού αριθμού μαθητών που επηρεάζονται μέχρι την πλήρη αποκατάσταση όλων των δρομολογίων.

Γίνονται προσπάθειες, αναφέρει, ώστε το Σαββατοκύριακο να εγκατασταθεί και πιστοποιηθεί εγκεκριμένο σύστημα αυτόματης κατάσβεσης πυρκαγιάς σε αριθμό δρομολογίων, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως ή σχεδόν πλήρως η υπηρεσία σχολικών διαδρομών.

Σημειώνεται ότι στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, δεν σημειώθηκε καμία αλλαγή στην τακτική υπηρεσία δρομολογίων, αφού η ΕΜΕΛ διαθέτει στόλο καινούργιων λεωφορείων με πλήρη και σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και εξυπηρέτησης.

Αναφέρει ότι η ΕΜΕΛ, από την έναρξη παροχής δημοσίων επιβατικών μεταφορών στην πόλη και ύπαιθρο της Λεμεσού, έχει διανύσει δρομολόγια συνολικού μήκους πέραν των 100 εκατομυρίων χιλιομέτρων, εκ των οποίων πέραν του 10% σε σχολικά δρομολόγια, χωρίς κανένα σοβαρό δυστύχημα, κάτι για το οποίο σημαντική συμβολή έχουν και οι οδηγοί λεωφορείων.

Δειτε Επισης

Οι Δημοκρατικοί τρολάρουν τον Τραμπ-Είχε δωρίσει μαζί με την Ιβάνκα 8.000 δολάρια στην Κάμαλα Χάρις
Για προσπάθειες Κύπρου για Γάζα,για Ουκρανία και επέτειο εισβολής μίλησε ο Κόμπος στο ΣΕΥ
Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο δράσης του ΟΚΥπΥ για έκθεση ατόμων σε χημικούς παράγοντες μετά το ατύχημα στην πισίνα
Η Πελόζι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις-«Είμαι σίγουρη ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη στις προεδρικές εκλογές»
Βρυξέλλες και όχι Βουδαπέστη η επόμενη άτυπη σύνοδος ΥΠΕΞ της ΕΕ ανακοίνωσε ο Μπορέλ
Μακρόν: Εκτιμώ το θάρρος και το αίσθημα καθήκοντος του Μπάιντεν
Ιωάννου: Η επανένωση της χώρας μας είναι μονόδρομος
VPSM για προβλήτα του FSRU: Η ανακοίνωση CMC δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
SOS από Europol: Αύξηση της παιδικής πορνογραφίας και πρόβλημα στην ταυτοποίηση των δραστών λόγω AI
Δέκα άνδρες που είχαν καταδικαστεί για τρομοκρατία εκτελέστηκαν δι' απαγχονισμού στο Ιράκ