Αποκατάσταση και άλλων σχολικών δρομολογίων στη Λεμεσό από την Παρασκευή

Τα σχολικά δρομολόγια που θα διεξάγονται κανονικά από τις 8 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε η ΕΜΕΛ. Όπως αναφέρει η ΕΜΕΛ, σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων μετά τη διακοπή παροχής υπηρεσίας, σε τακτικά και μαθητικά δρομολόγια, από όσα λεωφορεία, άνω των 22 θέσεων επιβατών, δεν διαθέτουν σύστημα αυτόματης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο χώρο του κινητήρα και σε σχέση με την προσωρινή διακοπή εξυπηρέτησης μαθητών σε μικρό αριθμό σχολικών δρομολογίων, ενημερώνει ότι από το πρωί της 8ης Δεκεμβρίου, θα διεξάγονται κανονικά τα πιο κάτω σχολικά δρομολόγια που μεταφέρουν μαθητές.

Πρόκειται για τα δρομολόγια 1. Καλό Χωριό – Γυμνάσιο&Λύκειο Αγ. Φύλας, Τσίρειο Γυμνάσιο – Α. Τεχνική, 2. Φασούλα, Σπιτάλι - Γυμνάσιο&Λύκειο Αγ. Φύλας, Τσίρειο Γυμνάσιο – Α. Τεχνική, 3.  Αψιού, Γεράσα - Γυμνάσιο&Λύκειο Αγ. Φύλας, Τσίρειο Γυμνάσιο – Α. Τεχνική.

Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, διεξάγεται κανονικά το σχολικό δρομολόγιο Σιλίκου, Λάνεια και καταλήγει στο Γυμνάσιο Λεμύθου, θα διεξάγεται εκ νέου από αύριο το πρωί κανονικά.

Το σχολικό δρομολόγιο από Ασγάτα προς Λύκειο Λινόπετρας, Αγιο Νικόλαο, Αγιο Αθανάσιο, Α Τεχνική διεξάγεται επίσης κανονικά.

Στα υπόλοιπα δρομολόγια που διακόπηκαν, η διακοπή υπηρεσίας συνεχίζεται, ενώ η ΕΜΕΛ κάνει ότι είναι αναγκαίο για μείωση της ταλαιπωρίας του μικρού αριθμού μαθητών που επηρεάζονται μέχρι την πλήρη αποκατάσταση όλων των δρομολογίων.

Γίνονται προσπάθειες, αναφέρει, ώστε το Σαββατοκύριακο να εγκατασταθεί και πιστοποιηθεί εγκεκριμένο σύστημα αυτόματης κατάσβεσης πυρκαγιάς σε αριθμό δρομολογίων, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως ή σχεδόν πλήρως η υπηρεσία σχολικών διαδρομών.

Σημειώνεται ότι στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, δεν σημειώθηκε καμία αλλαγή στην τακτική υπηρεσία δρομολογίων, αφού η ΕΜΕΛ διαθέτει στόλο καινούργιων λεωφορείων με πλήρη και σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και εξυπηρέτησης.

Αναφέρει ότι η ΕΜΕΛ, από την έναρξη παροχής δημοσίων επιβατικών μεταφορών στην πόλη και ύπαιθρο της Λεμεσού, έχει διανύσει δρομολόγια συνολικού μήκους πέραν των 100 εκατομυρίων χιλιομέτρων, εκ των οποίων πέραν του 10% σε σχολικά δρομολόγια, χωρίς κανένα σοβαρό δυστύχημα, κάτι για το οποίο σημαντική συμβολή έχουν και οι οδηγοί λεωφορείων.

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται στην Τόχνη το Σάββατο το Cyprus Sunshine Cup 2024
Παράταση Δήλωσης Εισοδήματος Εταιρείας και Πίνακα Πληροφοριών Ελεγχόμενων Συναλλαγών
Η τοποθέτηση της Μιχαηλίδου για την απεργία στο ΤΕΠΑΚ-«Η λύση δεν είναι τα απεργιακά μέτρα»
Σε τροχιά υλοποίησης η παραχώρηση ΑΜΚΑ στους Κύπριους φοιτητές στην Ελλάδα
Βούληση κράτους για προστασία αρχιτεκτονικής κληρονομιάς ζητούν Αρχιτέκτονες-ΕΤΕΚ
Παραλήφθηκαν 8,000 τόνοι αποβλήτων σε ένα χρόνο από τα Πράσινα Σημεία Λευκωσίας
Διαμαρτυρία ακαδημαϊκών και φοιτητών ΤΕΠΑΚ για τον προϋπολογισμό
Προτεραιότητα του Υπουργείου Παιδείας είναι η δημιουργία ενός υγιούς σχολικού περιβάλλοντος
A. Μιχαηλίδου: Εφαρμόζουμε στοχευμένες πολιτικές κατά του σχολικού εκφοβισμού
Ανοίγει πύλες αρχές Μαρτίου το νέο νοσοκομείο El Greco