Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη Μητσοτάκη μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, είχε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε μετά την ολοκλήρωση του Ανώτατου Συμβουλίου Ελλάδας-Τουρκίας και την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην Αθήνα.

Όπως είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Έλληνας Πρωθυπουργός κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν τα επόμενα βήματα στις προσπάθειες για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων προς επίλυση του Κυπριακού, από το σημείο που έχουν διακοπεί.

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε ο οπερατέρ του βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις αστυνομικών-Κατάσχεσαν το περιπολικό για.. DNA
Ψάχνουν πίσω από το μισό εκατομμύριο της οικογένειας των επιχειρηματιών-Νέα πληροφορία για υπερκέρδη
Πέρασε από χίλια μύρια κύματα αλλά παραδίδεται η επέκταση του ΤΑΕΠ Λάρνακας-Τεράστιο πρόβλημα υποστελέχωσης
Η διπλή καταδίκη από το ΕΔΑΔ, τα «καλά θύματα» και οι γυναίκες που «αξίζουν» κατά τις σεξιστικές Αρχές
Το άκομψο timing των ΗΕ, η προσπάθεια του Προέδρου στο Κυπριακό και τα αρνητικά δεδομένα
Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 8.400.000 ευρώ
Καταψηφίστηκε στην Ολομέλεια πρόταση του ΑΚΕΛ για δημοσίευση στοιχείων χορηγιών ΟΠΑΠ
Βάζει τέλος στη στέρηση άδειας οδηγού που καταδικάστηκε για κατοχή ή χρήση ουσιών η Βουλή
Μήνυμα Αννίτας για ισχυρό ΔΗΣΥ με καρφιά σε ΕΛΑΜ και αναφορά σε Φειδία-«Αποφυγή λαϊκισμού για φθηνούς πολιτικούς πόντους»
Απαντά στο ΥΠΕΣ ο Δήμος Στροβόλου-«Ακατανόητη προσπάθεια να δικαιολογήσει την απουσία αναπτυξιακών έργων»