Άνοιξε η δεύτερη περίοδος αιτήσεων συμμετοχής στo #TowardsParis του Κοντίδη

Άνοιξε η δεύτερη περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στο #TowardsParis, το πρόγραμμα αθλητικής ευθύνης του Παύλου Κοντίδη, που έχει μεγάλο σκοπό την αύξηση των μελών της κυπριακής Ολυμπιακής & Παρα-Ολυμπιακής ομάδας για τους Ολυμπιακούς & Παρα-Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Ολυμπιονίκη, το πρόγραμμα επιχορήγησης #TowardsParis εφαρμόζεται από τον Κύπριο Ολυμπιονίκη του 2012 ως συνέχεια του επιτυχημένου προγράμματος #TowardsTokyo και μέσω αυτών ενισχύθηκαν και εξακολουθούν να ενισχύονται αθλητές με προδιαγραφές για να στελεχώσουν την κυπριακή Ολυμπιακή αποστολή στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.

Όπως σημειώνεται, δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1994, κατέχουν την κυπριακή υπηκοότητα και δεν ανήκουν στην κατηγορία Ολυμπιονικών ή «Α» του Σχεδιασμού Υψηλής Επίδοσης του ΚΟΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση (https://pavloskontides.com/towardsparis-2/) και να την αποστείλουν συμπληρωμένη στο towardsparis@pavloskontides.com συνοδευόμενη με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η τελευταία ημέρα για τη δεύτερη περίοδο υποβολής αιτήσεων καθορίστηκε για τις 30 Δεκεμβρίου 2023 και όσοι αθλητές και αθλήτριες επιλεγούν, εντός του 2024 θα αρχίσουν να λαμβάνουν οικονομική και τεχνική βοήθεια που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν στην πορεία της προετοιμασίας τους.

Όπως αναφέρεται, για να καλυφθούν οι ανάγκες του προγράμματος σημαντική είναι η στήριξη των χορηγών και υποστηρικτών του Παύλου Κοντίδη, ενώ έσοδα εξασφαλίζονται και από τις πωλήσεις από τη σειρά των επίσημων προϊόντων του Κύπριου ιστιοπλόου, η οποία προέκυψε μέσα από τη συνεργασία του Πρωταθλητή Ευρώπης το 2018 και το 2022 με το κατάστημα https://tshirtjunkies.co. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και στο pksailingshop.com

Δειτε Επισης

Με σκεπτικισμό βλέπει την εναλλακτική φοίτηση η Επίτροπος του Παιδιού
Έναρξη Μαθημάτων Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λεμεσού
Συνεχίζει με απόλυτη διαφάνεια και λογοδοσία να προσφέρει ίσες ευκαιρίες ο Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
Απαντά στις διαμαρτυρίες για το σχολείο για παραβατικούς μαθητές το ΥΠΑΝ-«Στιγματίζουν τα παιδιά»
Σε τροχιά υλοποίησης η αστυνόμευση των φαρμακείων-Θα καταγγέλλονται αν δεν συμμορφώνονται με το διάταγμα
Κλήρωση Τζόκερ-Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 17 εκατ. ευρώ
Ψηφίστηκε νόμος για μεγαλύτερη διαφάνεια στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης
Ολιγόλεπτες διακοπές κυκλοφορίας την Κυριακή στην περιοχή Μονής λόγω έργων
Στις τοπικές αρχές η αρμοδιότητα για επικίνδυνες οικοδομές μέχρι 31 Μαρτίου
Συνέχιση επιδοτήσεων για αδύναμους και πάταξη αισχροκέρδειας ζητεί η Ένωση Καταναλωτών