Ενέκρινε τη σύσταση Ερευνητικής Επιτροπής για την εκτροπή του νερού από τον Κούρρη το Υπουργικό

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα τη σύσταση τριμελούς Ερευνητικής Επιτροπής, η οποία θα διεξάγει Διοικητική Έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες στον σχεδιασμό, υλοποίηση, αδειοδότηση και λειτουργία έργου στην Κοινότητα Συλίκου.

Η Επιτροπή θα αποτελείται από εκπρόσωπο του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών και εκπρόσωπο του ΕΤΕΚ.

Η διεξαγωγή της διοικητικής έρευνας κρίθηκε σκόπιμη μετά από τον έλεγχο που διενήργησε το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο έλεγχος αφορούσε καταγγελίες για παράνομη εκτροπή νερού από τον ποταμό Κούρη, ανέγερση και λειτουργία παράνομων εγκαταστάσεων ιχθοκαλλιέργειας, κέντρου αναψυχής και χώρων διαμονής επισκεπτών, παράνομη επέμβαση μέρους της ανάπτυξης σε κρατική γη και χορήγηση Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Ιχθυοτροφείου στην Κοινότητα Συλίκου κατά τρόπο παράτυπο.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από σύγκρουση φορτηγού με δύο οχήματα στη Λεμεσό
Πλαστογράφησαν έγγραφα για να παραμείνουν στην Κύπρο-Έξι συλλήψεις
Εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά στην Πάφο-Διασώθηκε μαζί με τον σκύλο της
Από Συλλούρη αλλά και βουλευτές δεχόταν τηλεφωνήματα ο τότε ΓΔ του ΥΠΕΣ για πολιτογραφήσεις-«Ζητούσαν επισπεύσεις»
Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Δεν συμμετέχει σε κανένα πρόγραμμα της Κομισιόν για πρόληψη δασικών πυρκαγιών η Κύπρος
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια
Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό
Τέθηκε υπό κράτηση ο 35χρονος για την απόπειρα φόνου εναντίον δύο γυναικών σε φαρμακείο στην Πάφο
Επιδρομή σε νυχτερινό μαγαζί στην Αγία Νάπα-Δεν προέκυψαν στοιχεία για εμπορία προσώπων