Εκατοντάδες δωροεπιταγές από τη Mastercard περιμένουν όλους στα μεγαλύτερα malls της Κύπρου

Μια ακόμη ενέργεια που διεξάγεται από τη Mastercard για τους κατόχους καρτών της, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε!

Η Mastercard θέλοντας να αναβαθμίζει συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των κατόχων καρτών της, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της, φέτος για δεύτερη συνεχή χρονια, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας, προσφέροντας ακόμα περισσότερα προνόμια και οφέλη στους καταναλωτές.

Η Mastercard επιβραβεύει τις ανέπαφες συναλλαγές, από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, στα τρία μεγαλύτερα malls της Κύπρου: Nicosia Mall στη Λευκωσία, My Mall στη Λεμεσό, και Metropolis Mall στη Λάρνακα, χαρίζοντας δωροεπιταγές αξίας 20, 50, 100, και 500 ευρώ, οι οποίες θα περιμένουν πάνω από 800 τυχερούς για να τις κερδίσουν.

Η διαδικασία είναι απλούστατη: σε αυτούς τους δύο μήνες, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περάσουμε μια βόλτα από κάποιο από τα τρία εμπορικά κέντρα, να κάνουμε τις αγορές μας, και να πληρώσουμε ανέπαφα με τη Mastercard μας. Απλά, κρατάμε το απόκομμα της κάθε συναλλαγής, και σε κάθε εμπορικό κέντρο βρίσκονται τα Mastercard Touchpoints, στα οποία θα πάμε και θα σκανάρουμε το κάθε απόκομμα και αυτομάτως, το σύστημα μας ενημερώνει αν κερδίσαμε!

Η ενέργεια της Mastercard τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και πολύ γνωστών Κύπριων influencers! Ήδη έκαναν τα ψώνια τους με Mastercard και δοκίμασαν την τύχη τους στο Mastercard Touchpoint αρκετοί διάσημοι, μεταξύ αυτών οι Εβελίνα Σκίτσκο, Έβελυν Καζαντζόγλου, Κλέλια Γιασεμίδου, Σύλβια Μαυροπούλου, Χριστιάνα Αριστοτέλους, Νεκτάριο Αλεξάνδρου, Στέφανο Μιχαήλ, Σταυρή Γεωργίου, και ο Hovig!

Προγραμματίστε, λοιπόν, τις αγορές και τα ψώνια σας, γιατί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου μπορείς να είσαι και εσύ ένας από τους 800 τυχερούς!

Δειτε Επισης

The Hive: Η νέα οικιστική πρόταση στην καρδιά της Λευκωσίας
Η εκπαίδευση ενηλίκων ως καταλύτης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό
H SKYSERV ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ SKYSERV CAREER DAYS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
Γαλλική φοιτητική οργάνωση έρχεται να μελετήσει σπάνια φαινόμενα της κυπριακής κοινωνίας
H Ice Power Cyprus στηρίζει για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον 26ο Cyprus Marathon
Αποθήκευση σε ολόκληρο το σπίτι: Η συνταγή για τάξη και αρμονία
DEMETRA για ανάπτυξη της γυναικείας αγροτικής επιχειρηματικότητας
Διαγωνισμοί συνταγών με leftovers και αφίσας/φωτογραφίας: Πείτε όχι στη σπατάλη και διεκδικήστε ένα iPad, ένα smart watch και ένα κομποστοποιητή
Ερχεται ο τρίτος κύκλος του EUC Startup programme powered by Microsoft
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!