Εκατοντάδες δωροεπιταγές από τη Mastercard περιμένουν όλους στα μεγαλύτερα malls της Κύπρου

Μια ακόμη ενέργεια που διεξάγεται από τη Mastercard για τους κατόχους καρτών της, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε!

Η Mastercard θέλοντας να αναβαθμίζει συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των κατόχων καρτών της, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της, φέτος για δεύτερη συνεχή χρονια, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας, προσφέροντας ακόμα περισσότερα προνόμια και οφέλη στους καταναλωτές.

Η Mastercard επιβραβεύει τις ανέπαφες συναλλαγές, από την 1η Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, στα τρία μεγαλύτερα malls της Κύπρου: Nicosia Mall στη Λευκωσία, My Mall στη Λεμεσό, και Metropolis Mall στη Λάρνακα, χαρίζοντας δωροεπιταγές αξίας 20, 50, 100, και 500 ευρώ, οι οποίες θα περιμένουν πάνω από 800 τυχερούς για να τις κερδίσουν.

Η διαδικασία είναι απλούστατη: σε αυτούς τους δύο μήνες, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περάσουμε μια βόλτα από κάποιο από τα τρία εμπορικά κέντρα, να κάνουμε τις αγορές μας, και να πληρώσουμε ανέπαφα με τη Mastercard μας. Απλά, κρατάμε το απόκομμα της κάθε συναλλαγής, και σε κάθε εμπορικό κέντρο βρίσκονται τα Mastercard Touchpoints, στα οποία θα πάμε και θα σκανάρουμε το κάθε απόκομμα και αυτομάτως, το σύστημα μας ενημερώνει αν κερδίσαμε!

Η ενέργεια της Mastercard τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και πολύ γνωστών Κύπριων influencers! Ήδη έκαναν τα ψώνια τους με Mastercard και δοκίμασαν την τύχη τους στο Mastercard Touchpoint αρκετοί διάσημοι, μεταξύ αυτών οι Εβελίνα Σκίτσκο, Έβελυν Καζαντζόγλου, Κλέλια Γιασεμίδου, Σύλβια Μαυροπούλου, Χριστιάνα Αριστοτέλους, Νεκτάριο Αλεξάνδρου, Στέφανο Μιχαήλ, Σταυρή Γεωργίου, και ο Hovig!

Προγραμματίστε, λοιπόν, τις αγορές και τα ψώνια σας, γιατί μέχρι τέλος Δεκεμβρίου μπορείς να είσαι και εσύ ένας από τους 800 τυχερούς!

Δειτε Επισης

Εργαστήρια ενδυνάμωσης γυναικών στον τομέα της αγροεπιχειρηματικότητας
Carob Awards: Το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της διαφήμισης ξεκινά
Διεθνής Ημέρα της Αγρότισσας: Αναγνώριση της Προσφοράς της και Στήριξη στη Γυναίκα της Υπαίθρου
Η τέχνη της αργής ωρίμανσης στο ψωμί!
«Ξυπνήστε». Ώρα για ύπνο!
Εκδήλωση σταδιοδρομίας «Find your career in Europe»
SkillsCyprus 2024: Για ταλαντούχους νέους και ταλαντούχες νέες Παράταση στην υποβολή αιτήσεων
Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο ετήσιο «Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON 2024»
Το “Shawarma by Punin” φέρνει μια αυθεντική εμπειρία shawarma στη Λεμεσό
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης: Μοχλός ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής για την Kύπρο