Προκάλεσε ζημιές σε τρία κυβερνητικά κτήρια στην Πάφο-Χειροπέδες σε 29χρονο

Στην σύλληψη 29χρονου προχώρησε την Τετάρτη Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση των ζημιών που υπέστησαν τζάμια του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου έπειτα από πετροβολισμό την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, αναφορικά με την κακόβουλη ζημιά στο Δικαστικό Μέγαρο Πάφου εξασφαλίστηκε την Παρασκευή δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον 29χρονου μόνιμου κατοίκου Πάφου και αυτός συνελήφθη στις 22:45 το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, για το ίδιο πρόσωπο, το οποίο την περασμένη εβδομάδα κατηγορήθηκε για την πρόκληση ζημιών σε άλλα τρία κυβερνητικά κτήρια, το Γραφείο Ευημερίας, το ΚΕΠ και το Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας στην Πάφο.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας Πάφου, ο 29χρονος φέρεται να εμπλέκεται και στην νέα υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Δειτε Επισης

Σεξουαλική παρενόχληση από τουρίστα κατήγγειλε εννιάχρονη στην Πάφο-Εξετάζονται CCTV
Κυκλοφορούσε με 23 κιλά καπνού ναργιλέ και 25 κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων-Συνελήφθη 42χρονος
Συνεργοί του 41χρονου οι δύο 26χρονοι που συνελήφθησαν για τα 50 κιλά ναρκωτικών σε όχημα στη Λεμεσό
Δεν φορούσε ζώνη η άτυχη Ξένια που έσβησε στην άσφαλτο-Σφοδρή η σύγκρουση με το δεύτερο όχημα (pics)
Έσβησε στην άσφαλτο η 21χρονη Ξένια-Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο
Σε κρίσιμη κατάσταση 44χρονη, χτυπήθηκε από όχημα ενώ βρισκόταν σε διάβαση-Προηγήθηκε σύγκρουση
Φόνος μετά από λογομαχία με θύμα 66χρονο-Τον γρονθοκόπησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα 57χρονος
Μία γυναίκα ανάμεσα σε άνδρες... Η Κύπρια που κατάφερε να επιβληθεί στον τομέα της άμυνας στην Αργεντινή
Καλά κρατεί το πρόβλημα της υποστελέχωσης νοσηλευτών-Στην αναμονή για λύσεις από τον ΟΚΥπΥ
Η εξαργύρωση της διπλωματίας, οι λύσεις στο υδατικό και η «στεγνή» αντιπολίτευση