Επανδιεκδικεί τη Δημαρχία Λακατάμιας η Φωτούλα Χατζήπαπα

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά της για τη Δημαρχία του νεοσυσταθέντος Δήμου Λακατάμιας, ο οποίος πλέον θα αποτελείται από τα διαμερίσματα Λακατάμιας, Τσερίου και Συνοικισμού Ανθούπολης, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η Φωτούλα Χατζήπαπα.

Όπως ανέφερε η κ. Χατζήπαπα υπογράμμισε ότι η δημιουργία του νέου δήμου στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, περιέχει νέες προκλήσεις και διακυβεύματα, προσθέτοντας πως «ενωμένοι πλέον οι δημότες Λακατάμιας, Τσερίου και συνοικισμού Ανθούπολης, καλούνται να κάνουν το επόμενο βήμα, με όραμα και σχέδιο στη νέα εποχή που ανατέλλει».

Αυτούσια η ανακοίνωση της

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να διεκδικήσω ως ανεξάρτητη υποψήφια τη Δημαρχία του νεοσυσταθέντος Δήμου, που πλέον αποτελείται από τα διαμερίσματα Λακατάμιας, Τσερίου και Συνοικισμού Ανθούπολης στις επικείμενες εκλογές Ιουνίου 2024.

Αναλαμβάνοντας τα ηνία του Δήμου Λακατάμιας τον Ιανουάριο του 2017, θέσαμε συγκεκριμένους στόχους:
-Να σωθεί ο Δήμος από τη χρεοκοπία.
-Έγκαιρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του δημότη.
-Βελτίωση δομών και πρακτικών, δημιουργία νέων υποδομών στο πλαίσιο των οικονομικών μας δυνατοτήτων.

Πυξίδα μας ήταν πάντοτε η αντίληψη ότι η Λακατάμια μας ενώνει και είναι πάνω απ’ όλους, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής τοποθέτησης. Με τη συνεργασία, τη συναίνεση και τη συλλογική δουλειά στον πυρήνα της δράσης μας.

Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησαν η πανδημία και άλλοι εξωγενείς παράγοντες, δεν το βάλαμε κάτω, ούτε κρυφτήκαμε πίσω από δικαιολογίες. Με σχέδιο και μεθοδικότητα καταφέραμε να υλοποιήσουμε το μεγαλύτερο μέρος των δεσμεύσεών μας. Με υπεύθυνη οικονομική διαχείριση σώσαμε τον Δήμο από τη χρεοκοπία και διαχειριστήκαμε συνετά και στοχευμένα κάθε ευρώ, καθιστώντας το χρέος διαχειρίσιμο. Εκσυγχρονίσαμε το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη, αυξήσαμε τους πνεύμονες πρασίνου, δημιουργήσαμε υποδομές για ΑμΕΑ, παιδότοπους, χώρους άθλησης, αλλά και χώρους φιλικούς για τα ζώα. Δώσαμε έμφαση στην καθαριότητα και τη δημόσια υγεία, ανοίξαμε κανάλια επικοινωνίας με τους δημότες. Η Λακατάμια έγινε ένας ελκυστικός οικιστικός προορισμός για νεαρά ζευγάρια και οικογένειες, καθώς επίσης για επιχειρήσεις και νέες επενδύσεις. Στο πλαίσιο της συζήτησης για τη μεταρρύθμιση, διεκδικήσαμε με επιτυχία τη μετεξέλιξη σε ισχυρό δημοτικό Κέντρο, επιδιώκοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και των τριών διαμερισμάτων.

Ασφαλώς πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και μπορεί σ’ αυτή την πορεία να έγιναν και λάθη. Αλάνθαστοι όμως είναι συνήθως όσοι δεν εργάζονται και δεν προσπαθούν.

Η δημιουργία του νέου δήμου, μας φέρνει ενώπιον νέων προκλήσεων και διακυβευμάτων. Να ανταποκριθούμε με ακόμη περισσότερη επάρκεια στις σύγχρονες προκλήσεις, τις προσδοκίες και τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών. Ενωμένοι πλέον οι δημότες Λακατάμιας, Τσερίου και συνοικισμού Ανθούπολης, καλούμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Να πάμε ακόμα πιο μπροστά:

-Με όραμα και σχέδιο σ’ αυτή τη νέα εποχή που ανατέλλει.
-Με τη γνώση και την εμπειρία που είναι επιβεβλημένη.
-Με μοχλό ανάπτυξης τη σύνθεση απόψεων και τη συνένωση δυνάμεων.
-Με κοινωνική ευαισθησία.
-Με γνώμονα όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία 7 χρόνια στον Δήμο Λακατάμιας, στον Δήμο Τσερίου και τον συνοικισμό Ανθούπολης.
-Με την πόρτα μας πάντοτε ανοικτή, μα προπαντός έξω από τα γραφεία μας, δίπλα στον κάθε δημότη.

Για έναν Δήμο πρότυπο, σημείο αναφοράς.

Συνεχίζουμε τον διάλογο με τους πολίτες και τα οργανωμένα σύνολα με στόχο να επανέλθουμε με ένα πρόγραμμα αναλυτικό και συγκεκριμένο, το οποίο θα αποτελεί τον οδικό χάρτη υλοποίησης του οράματός μας. Ένα όραμα ανάπτυξης και εξέλιξης για όλη την επικράτεια του νέου δήμου. Με τους δημότες συμμέτοχους και συνοδοιπόρους.

Με εκτίμηση,
Φωτούλα Χατζήπαπα

Δειτε Επισης

Βανδάλισαν πτοεκλογική πινακίδα του Νικολέττου-«Δεν θα μας πτοήσει» (pic)
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Δεν βλέπει αδιέξοδο στην προσπάθεια της Ολγκίν η Λευκωσία-«Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αξιοποιηθούν»
Αυστηρό μήνυμα Προέδρου για το τερματικό στο Βασιλικό-«Το κράτος δεν εκβιάζεται»
Κατηγορεί την ΕΤΥΦΑ η CMC για τερματικό LNG-«Παραβιάζει επίμονα τις υποχρεώσεις πληρωμής»
Παπαναστασίου για τερματικό στο Βασιλικό-«Η σιωπή μας να μην θεωρείται αδυναμία»
Συνολικά 310 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας στην πλωτή πλατφόρμα στη Γάζα
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις εκλογές-Κάλεσμα Εφόρου για προετοιμασία των ψηφοφόρων
Μελέτησε τις εξελίξεις στο Κυπριακό το ΑΚΕΛ-Καλεί σε ανάληψη πρωτοβουλίας για σπάσιμο του αδιεξόδου
Μπαίνουν στο δικαστικό ρινγκ για τη μητέρα των μαχών Εισαγγελία και Ελεγκτής-Ο τελικός των κορυφαίων θεσμών