ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστικό τροχαίο στην Ταϊλάνδη-Λεωφορείο έπεσε σε δέντρο, τουλάχιστον 14 νεκροί

Τουλάχιστον 14 νεκροί και 32 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός ενός σοκαριστικού τροχαίου που σημειώθηκε στη νότια Ταϊλάνδη, όταν ένα διώροφο λεωφορείο έπεσε πάνω σε δέντρο και κόπηκε στα δύο.

Αναλυτικότερα, το λεωφορείο μεγάλων αποστάσεων ταξίδευε από τη Μπανγκόκ προς το νότιο άκρο του βασιλείου, όταν έπεσε πάνω στο δέντρο στην παραθαλάσσια επαρχία Πρατσούαπ Κίρι Καν τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο δείχνουν το όχημα κομμένο στα δύο εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης και το δέντρο να έχει διαπεράσει μέρος του και να είναι καρφωμένο στο εσωτερικό του οχήματος.

«Κατά τα πρώτα, ακόμη προκαταρκτικά στοιχεία 14 άνθρωποι είναι νεκροί και 32 τραυματίστηκαν», δήλωσε αξιωματικός της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο, προσθέτοντας πως διενεργείται έρευνα για το δυστύχημα.

Τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος δεν έχουν ξεκαθαρίσει, ωστόσο η αστυνομία υποπτεύεται πως ο οδηγός του λεωφορείου τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά επέζησε- ήταν άυπνος. «Συνεργαζόμαστε με το νοσοκομείο για να εξακριβώσουμε το επίπεδο αλκοολαιμίας του», είπε ο αξιωματικός της αστυνομίας.

Η Αστυνομία προσπαθεί μεταξύ άλλων να επαληθεύσει αν όλα τα θύματα είναι Ταϊλανδοί ή υπάρχουν αλλοδαποί ανάμεσά τους. Η Ταϊλάνδη καταγράφει έναν από τους υψηλότερους δείκτες θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων στον κόσμο. Κάπου 20.000 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο στους δρόμους του βασιλείου, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Το πιο τρομακτικό αεροδρόμιο του κόσμου-Oι πιλότοι πρέπει να αποφεύγουν τρένα στον διάδρομο
Συνεχίζεται η μάχη με τις πυρκαγιές στο Ισραήλ-Τραυματίστηκαν 17 πυροσβέστες
Τουλάχιστον επτά νεκροί και 20 τραυματίες από ουκρανικό πλήγμα στην Χερσώνα
Ανάλυση BBC: Επτά συμπεράσματα για τη συμφωνία των ΗΠΑ με την Ουκρανία για τα ορυκτά-Ποιος κερδίζει τι
Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε παιδιά στην Ιαπωνία-Ομολόγησε πως ήθελε να σκοτώσει
Η φυλακή στην οποία κρατήθηκε η Ουκρανή δημοσιογράφος-Η υποδοχή με ξυλοδαρμούς, τα βασανιστήρια και τα «ανθρώπινα έπιπλα»
Κύπρος, Ελλάδα και Ιταλία στέλνουν αεροσκάφη στο Ισραήλ για τις πυρκαγιές
Πάνω από 200 συλλήψεις σε πορείες για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Κωνσταντινούπολη (vids)
Ο Τραμπ αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Ζελένσκι στη Ρώμη
Μεντβέντεφ για συμφωνία ορυκτών: «Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει για αμερικανική βοήθεια»