OJO – Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΗ

OJO … ένα Κυπριακό brand name, εδώ και 13 χρόνια φέρνει σε εμάς προϊόντα που πάντα είχαμε στο wish-list μας… στα οικονομικά μας μέτρα, συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα με τιμή, επαναπροσδιορίζοντας εκ νέο του όρο «πολυτέλεια» στα γυαλιά ηλίου και οπτικά.

H OJO, από την αρχή της ίδρυσης της μέχρι και σήμερα και παρόλη την ανάπτυξη της σε διάφορες χώρες, με πάνω από 40 καταστήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα, Νότια Αφρική, Σαουδική Αραβία και Λίβανο, έχει καταφέρει να παραμείνει πιστή στις ιδέες και στην αρχική φιλοσοφία της, που δεν είναι άλλη από το «το δικαίωμα στην όρασης για όλους”. Την ίδια στιγμή, έχει καταφέρει να εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο και να προσφέρει όχι μόνο προϊόντα που ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας, αλλά και εξαιρετική ποιότητα σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές.

Καινοτομία, υψηλή αισθητική και πολυτέλεια

Η κύρια καινοτομία της OJO όλα αυτά τα χρόνια είναι οι διαδικασίες σχεδίασης και κατασκευής που ακολουθούνται κατά την παραγωγή γυαλιών ηλίου και οράσεως, αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, τόσο σε υλικά σκελετών γυαλιών όσο και σε οπτικούς φακούς. Κάποια από αυτά τα υλικά είναι το “Carbon Fiber”, ένα υλικό εξαιρετικά ανθεκτικό, ελαφρύ και εύκαμπτο που χρησιμοποιείται στη Formula 1, το υποαλλεργικό υλικό “Acetate” σε συνδυασμό με χειροποίητη διαδικασία παραγωγής, το TR-90 που είναι απίστευτα ανθεκτικό, εύκαμπτο και ελαφρύ και άνετο παράλληλα όταν το φοράμε, αλλά και άλλα, όπως τα οικολογικά – βιοδιασπόμενα-γυαλιά OJO φτιαγμένα από Bio-acedate s70, τα OJO Smart Glasses με τεχνολογία Bluetooth 5.2 κτλ.

Όσο αφορά τους οπτικούς φακούς, η OJO εκτός από τους OJO Signature φακούς της με όλες τις επιστρώσεις και φίλτρα, προσφέρει και άλλα είδη φακών τελευταίας τεχνολογίας, όπως οι OJO Signature Expression Lenses χωρίς καθόλου αντανακλάσεις, οι φακοί OJO UV 420 Blue Block με φίλτρο κατά της ψηφιακής μπλε ακτινοβολίας ενσωματωμένο στην ύλη τους, καθώς και οι νέοι πολυεαστιακοί φακοί OJO Signature 3D, που προσφέρουν μια μοναδική οπτική εμπειρία στους μέχρι τώρα χρήστες των πολυεστιακών φακών.

Πολυτέλεια σε συνδυασμό με προσιτή τιμή

Η διαφοροποίηση της OJO έγκειται στο γεγονός ότι στα καταστήματά της καθώς και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, προωθεί μόνο τη δική της εμπορική επωνυμία, έτσι ώστε να ελέγχει 100% την ποιότητα, τη διαθέσιμη ποσότητα ανά πάσα στιγμή, τα σχέδια, την ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, την προώθηση και την τιμή των τελικών προϊόντων. Σε όλα τα προϊόντα που διατίθενται εντός της OJO χωρίς καμία εξαίρεση, υπάρχει άμεση συνεργασία με εργοστάσια παραγωγής και οποιοδήποτε επιπλέον κέρδος τυχόν μεσάζοντα της προμήθειας, είναι όφελος μόνο για τον πελάτη της OJO.

Η πολύχρονη εμπειρία της OJO στο χώρο των οπτικών, της έχει δώσει την δυνατότητα να μπορεί να καταλαβαίνει και να προλαβαίνει τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας μια τεράστια γκάμα από ποιοτικά προϊόντα υψηλής αισθητικής, σε προσιτές τιμές.

Έτσι, έχει καταφέρει να εδραιώσει τα γυαλιά ηλίου καθώς και τα οπτικά ως αξεσουάρ και όχι ως είδος πολυτελείας, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κατέχουν περισσότερα από ένα ζευγάρι από αυτά, απολαμβάνοντας περισσότερο στυλ και να βλέπουν τον κόσμο ομορφότερο, πάντα σε συνδυασμό με την προσφορά 1+1 δωρεάν, που έχει γίνει σχεδόν συνώνυμο του ονόματος της.

Δειτε Επισης

Ο σταθερός υποστηρικτής σε κάθε μεγάλη στιγμή του Κυπριακού Αθλητισμού
American College: Κοινωνική Προσφορά στον Πολιτισμό
Απώλεια και πένθος, Μια προσωπική διαδρομή.
Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΜΑΑ)
Πιο αποδοτικές και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες
Νέα Παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση!
Η ηλεκτρική διασύνδεση θα μειώσει τα τιμολόγια ρεύματος στην Κύπρο
Φιλανθρωπική εκδήλωση για συλλογή παιδικού ρουχισμού που θα αποσταλεί σε νοσοκομείο παιδιών στην Κούβα
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Open Day για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Κτηνιατρικής
Σταδιακή Μεταστροφή του Πλαισίου Παροχής Υγειονομικής Περίθαλψης και επιστροφής εξόδων προς μοντέλα με βάση την αξία