Η πιο Παράδοξη Μαγική Περιπέτεια Ξεκινά στο Paradox Museum Limassol!

Η πιο ανατρεπτική περίοδος του χρόνου ξεκινάει με μια πρωτότυπη σειρά εκδηλώσεων στο Paradox Museum Limassol, φέρνοντας τη μαγεία της εορταστικής περιόδου στην καρδιά της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας.

Ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο παζλ, που μαγεύει μικρούς και μεγάλους, ξεδιπλώνεται στο Paradox Museum Limassol. Η οικογένεια σας προσκαλείται σε μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις που θα φωτίσουν τις γιορτινές σας στιγμές. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία γεμάτη χαρά και εκπλήξεις.

Εντυπωσιακές θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών και δημιουργικά εργαστήρια έρχονται να δώσουν έναν παιχνιδιάρικο τόνο στην περίοδο των εορτών.

PHOTO 1

Η παράδοξη μαγεία ξεκινά την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 11:00, παρέα με την εκπαιδευτικό Ελένη Παπαχριστοφόρου και το Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών, στην παράσταση "Οι Μπότες του Άγιου Βασίλη". Ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται για μια περιπέτεια όπου οι μπότες του παίρνουν ζωή! Ένα χαρούμενο θέαμα για όλη την οικογένεια, με πολλά γέλια και ανατροπές.

PHOTO 2

Την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, στις 11:00, μαζί με το Aphi Creative, δημιουργούμε τα πιο παράδοξα τρισδιάστατα δεντράκια σε ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι, που βασίζεται στο γνωστό "Το τρίγωνο Σιερπίνσκι" του γνωστού μαθηματικού. Το ίδιο εργαστήρι θα διεξαχθεί στις 26 Δεκεμβρίου, στις 15:00.

PHOTO 3

Το όμορφο παραμύθι συνεχίζεται την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 15:00. Η γνωστή μουσειολόγος Νάσια Κελεπέσιη, από το Theatroparty, θα ζωντανέψει με μια μαγική αφήγηση, το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, "Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι". Ένα παραμυθένιο ταξίδι με το πιο περιπετειώδες ποντικάκι, με διαδραστική αφήγηση που θα σας καθηλώσει.

PHOTO 4

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 16:00, "Το σκανδαλιάρικο ξωτικό του Άγιου Βασίλη" έχει άλλα σχέδια για τα δώρα της Πρωτοχρονίας. Ελάτε να μάθουμε μαζί τι θα γίνει στο τέλος, παρέα με την εκπαιδευτικό Ελένη Παπαχριστοφόρου, με το Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο! Αναμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί σας αξέχαστες στιγμές γεμάτες χαρά και διασκέδαση στο Paradox Museum Limassol.

*To Paradox Museum Limassol θα παραμένει ανοιχτό καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα αξέχαστο ταξίδι έμπνευσης και ανακάλυψης;

Paradox Museum Limassol

Μαρίνα Λεμεσού, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ

Website: https://www.paradoxmuseumlimassol.com/

Facebook: Paradox Museum Limassol

Instagram: limassol.paraxomuseum

Tik Tok: paradoxmuseumlimassol

Δειτε Επισης

Η εκπαίδευση ενηλίκων ως καταλύτης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό
H SKYSERV ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ SKYSERV CAREER DAYS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
Γαλλική φοιτητική οργάνωση έρχεται να μελετήσει σπάνια φαινόμενα της κυπριακής κοινωνίας
H Ice Power Cyprus στηρίζει για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον 26ο Cyprus Marathon
Αποθήκευση σε ολόκληρο το σπίτι: Η συνταγή για τάξη και αρμονία
DEMETRA για ανάπτυξη της γυναικείας αγροτικής επιχειρηματικότητας
Διαγωνισμοί συνταγών με leftovers και αφίσας/φωτογραφίας: Πείτε όχι στη σπατάλη και διεκδικήστε ένα iPad, ένα smart watch και ένα κομποστοποιητή
Ερχεται ο τρίτος κύκλος του EUC Startup programme powered by Microsoft
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!
Η Μαγεία του Άγιου-Βαλεντίνου στο Minthis