Στην κούρσα για τον Επαρχιακό Οργανισμό Λάρνακας μπαίνει ο Άγγελος Χατζηχαραλάμπους

«Με όραμα τη δημιουργία ενός σύγχρονου, αποτελεσματικού, ευέλικτου και αξιόπιστου οργανισμού που θα στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, τον εκσυγχρονισμό του συστήματος παροχής υπηρεσιών όπως και τη διεύρυνση της προσπάθειας για ανάπτυξη και αναβάθμιση των υποδομών σε ολόκληρη την επαρχία Λάρνακας, ανακοινώνω σήμερα την απόφαση μου να διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Άγγελος Χατζηαχαραλάμπους, Γενικός Διευθυντής Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Όπως εξήγησε, «η απόφαση μου προέκυψε μετά από ώριμη σκέψη και προτροπή από αξιόλογους ανθρώπους που υπηρετούν διαχρονικά την πόλη και επαρχία Λάρνακας. Θέτω την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου, ενώπιον της κοινωνίας της επαρχίας Λάρνακας και ενώπιον των πολιτικών κομμάτων».

«Ως Διευθυντής του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λάρνακας (ΣΑΛ), καθώς και μέσα από τη συνολική μου πορεία ως τεχνοκράτης, με τη στενή συνεργασία του ΔΣ και του Προσωπικού του ΣΑΛ, καταστήσαμε εξαρχής τους στόχους και τις προτεραιότητες μας και καταφέραμε στην περίοδο των πέντε ετών, την αναμόρφωση του Οργανισμού. Πετύχαμε να τον μετατρέψουμε σε ένα υγιή, σύγχρονο οργανισμό που προγραμματίζει και υλοποιεί με επιτυχία τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα τα οποία ανέλαβε. Tο όραμά μας να καταστεί το ΣΑΛ μια σύγχρονη αρχή παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στο φορολογούμενο, πιστεύουμε ότι έχει επιτευχθεί. Επιπλέον, με τον διορισμό μου από την Κεντρική Συμβουλευτική Επιτροπή ως διαχειριστής του Επαρχιακού Προσωρινού Συντονιστικού Συμβουλίου, είχα άμεση ανάμειξη στο κεφάλαιο της Μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», πρόσθεσε.

«Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τη διαδικασία από τον σχεδιασμό, τη ψήφιση της νομοθεσίας και τη διαδικασία μέχρι σήμερα. Στόχος είναι η δημιουργία ενός εξειδικευμένου, αποτελεσματικού, σωστά δομημένου και στελεχωμένου οργανισμού, που να έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία, βαρύτητα και αξιοπιστία προσφέροντας απρόσκοπτα ποιοτικές υπηρεσίες Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Διαχείρισης όμβριων υδάτων, Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και Αδειοδότησης της Ανάπτυξης της Επαρχίας Λάρνακας. Στόχος, υπεύθυνη διαχείριση, η εξοικονόμηση και οι οικονομίες κλίμακας ώστε ο οργανισμός να προσφέρει μεγαλύτερο εύρος υπηρεσιών με πιο αποδοτικό τρόπο, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας της Λάρνακας», τόνισε.

Ο υποψήφιος ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα καταθέσει επίσημα τις θέσεις και τις προτάσεις του. «Είμαι έτοιμος να ακούσω, να συζητήσω και να υιοθετήσω εισηγήσεις. Ο νέος οργανισμός πρέπει να λειτουργήσει με γνώμονα το καλό της πόλης και επαρχίας της Λάρνακας αλλά και των ανθρώπων της, οι οποίοι πρέπει να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες». σημείωσε.

«Δηλώνω πως δεν πρόκειται για προσωπική υπόθεση. Με ακέραιο το μήνυμα πως μοναδική μας έγνοια είναι η Λάρνακα και οι άνθρωποί της, θα πετύχουμε όλοι μαζί την «Μεταρρύθμιση στην Πράξη», κατέληξε ο κ. Χατζηχαραλάμπους.

Δειτε Επισης

Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»