Υπό κράτηση ένα πρόσωπο για παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο το βράδυ του Σαββάτου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το Σάββατο στις 19:30 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στη Λεωφόρο Ταξιαρχών στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγείτο από ένα πρόσωπο μόνιμο κάτοικο Κύπρου, εργάτη οικοδομών με συνοδηγό επίσης ομοεθνή του και συνάδερφο του που όπως διαφάνηκε διαμένει στη Δημοκρατία υπό το καθεστώς της συμπληρωματικής προστασίας.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον συνοδηγό του οχήματος, είπε ο κ. Νικολάου, βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης. Αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ, όπως ανακρινόμενος γραπτώς παραδέχτηκε ενοχή.

Ο οδηγός του οχήματος ανακρίθηκε προφορικά και δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον του. Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με αρνητική ένδειξη.

Πηγή: ΚYΠΕ

Δειτε Επισης

Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 39χρονος
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα