Χειροπέδες σε δύο παράνομους και ένα πρόσωπο που εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Συντονισμένους ελέγχους πραγματοποίησαν τις τελευταίες 48 ώρες μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού (ΤΑΕ, ΟΠΕ, ΟΥΛΑΕ, Τροχαία, Ποδηλατική Αστυνόμευση), στο πλαίσιο των δράσεων για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, αντιμετώπιση των παραβάσεων τροχαίας, τη μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς επίσης και την πάταξη της οχληρίας.

Κατά τη διάρκεια των συντονισμένων δράσεων, ανακόπηκαν και ελέγχθηκαν πέρα των 190 οχημάτων και 240 προσώπων, ενώ διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν συνολικά πέραν των 80 τροχαίων παραβάσεων.

Για σκοπούς εξετάσεων, κατακρατήθηκαν τρεις μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και τρία αυτοκίνητα, για αδικήματα που σχετίζονται με τροχαίες παραβάσεις (χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς άδεια οδήγησης κλπ).

Οι οδηγοί των εν λόγω οχημάτων, αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Πέραν των τροχαίων καταγγελιών, μετά από ελέγχους σε επτά (7) υποστατικά προέκυψαν 10 καταγγελίες, για αδικήματα που αφορούσαν τη λειτουργία χωρίς άδεια, την πώληση οινοπνευματωδών χωρίς άδεια, καθώς επίσης και τη μετάδοση μουσικής χωρίς άδεια.

Επίσης, κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, δύο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ένα για το οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στην Πάφο 41χρονος που καταζητείτο για φόνο στην Ιορδανία-Είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 ετών
Δήλωσαν άπαντες άγνοια για τους ΤΑΚΑΤΑ-«Γνώριζε για την εγκύκλιο του 2017 ο ΓΔ του Υπουργείου Μεταφορών»
Χειροπέδες σε τέσσερις νεαρούς-Εντοπίστηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικά
Έκρηξη βόμβας σε μπυραρία στη Λεμεσό
Σε ενενήντα λεπτά ο Βαφέαδης έδειξε ευθύνες και έβαλε φρένο στο blame game-Αιχμές και προς τους Γενικούς Διευθυντές
Ράβε ξήλωνε το νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα, ζητήματα με αλκοτέστ και νάρκοτεστ-Κίνδυνος για αυτογκόλ
Αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια (pic)
Κλήθηκε για κατάθεση ο Φαίδωνας για τα περί καρτέλ ναρκωτικών, επικαλέστηκε... κώλυμα
Τον ψάχνει η Αστυνομία για την άσεμνη επίθεση σε βάρος 18χρονης στην Πάφο (pics)
Είδε διαφήμιση για αγορά κρυπτονομισμάτων και τελικά ήταν απάτη-Έκλεψαν 56,000 ευρώ από 76χρονο